Ν. Αυγήτα στο GRTimes.gr: Φιλοσοφία μας, η προβολή της ελληνικής κουζίνας στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας (VIDEO)

Ν. Αυγήτα στο GRTimes.gr: Φιλοσοφία μας, η προβολή της ελληνικής κουζίνας στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας (VIDEO)

Η οικονομολόγος και μηχανολόγος μηχανικός, την οποία «κέρδισε» ο χώρος της αγοράς των ποιοτικών ελληνικών βιολογικών προϊόντων, Νικολέτα Αυγήτα και που σήμερα καινοτομεί με την εταιρεία thinkgreen, μιλά στην εκπομπή «SamTimes» της WebTv του Grtimes.gr και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά.

Έχοντας ξεκινήσει εδώ και 15 χρόνια το ελληνικό επιχειρείν στο εξωτερικό, αναφέρεται στην πορεία της εταιρείας thinkgreen και πως τελικά αυτή κατάφερε να αναδείξει τα ελληνικά βιολογικά προϊόντα – που όπως τονίζει και η ίδια τα αγαπάει όλα σαν παιδιά της- σε πολλές χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ολλανδία ακόμα και σε αραβικές χώρες.

Βαδίζοντας με οδηγό την αγάπη της για τα βιολογικά προϊόντα, η κα. Αυγήτα, έψαξε αρκετά μέχρι να πάρει την απόφαση να ξεκινήσει τη δική της εταιρεία. Οι συνθήκες ήταν πλέον ώριμες στην Ελλάδα για το επόμενο βήμα. «Υπήρχαν και οι πρωτογενείς ύλες, και οι πιστοποιητικοί οργανισμοί, και οι μεταποιητικές μονάδες οι οποίες ήταν έτοιμες να μπουν σε μια καινούργια ιδέα» και να ξεκινήσει το εγχείρημα της thinkgreen.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια της να στηρίξει τα ελληνικά βιολογικά προϊόντα στο εξωτερικό ήταν πολλές, εμπόδια που όπως λέει ακόμα υπάρχουν και για τα οποία πάντα αγωνιά για το αν θα καταφέρει να τα ξεπεράσει, χωρίς όμως να έχει σκεφτεί ποτέ να τα παρατήσει.

Στόχος και φιλοσοφία της εταιρείας είναι η προβολή και η παρουσία της ελληνικής κουζίνας παγκοσμίως στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και γεύσης «οπότε αναγκαστικά δεν μπορούμε να είμαστε σε ένα μόνο είδος τροφίμων. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, γιατί πρέπει να δουλεύω πολλά διαφορετικά προϊόντα και βλέπω ότι τώρα πλέον τα καταφέρνουμε».

«Το δικό μας δίκτυο, και εδώ και παγκοσμίως γενικά, είναι τα επιλεγμένα καταστήματα που έχουν delicatessen, premium προϊόντα και βιολογικά» υπογραμμίζει η κα. Αυγήτα και παρουσιάζει όλα τα ελληνικά βιολογικά προϊόντα της thinkgreen και το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό για το οποίο, το καθένα ξεχωρίζει.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ