Σπ. Παπαδόπουλος στο GRTimes.gr: Δουλεύω από 12 χρονών, έχω χάσει «τεύχη» από τη ζωή (VIDEO)

Σπ. Παπαδόπουλος στο GRTimes.gr: Δουλεύω από 12 χρονών, έχω χάσει «τεύχη» από τη ζωή (VIDEO)

Ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και παρουσιαστές, ο οποίος πρωταγωνίστησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, τόσο με την πετυχημένη και μακροχρόνια τηλεοπτική του εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» όσο και με το χαρακτηριστικό τηλεοπτικό σποτ «Μένουμε Σπίτι», ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά στην εκπομπή «SamTimes» της WebTv του Grtimes.gr και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά.

Πρωταγωνιστώντας στην θεατρική παράσταση, «Περιμένοντας τον Γκοντό», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, η οποία κάνει περιοδεία και παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη, σήμερα και αύριο, περιγράφει πώς πάρθηκε η απόφαση για αυτό το έργο και ποια είναι τα μηνύματα που στέλνει στους θεατές, μεταξύ αυτών η δύναμη του φόβου και της ελπίδας, αλλά και ο χρόνος που περνάει από τη ζωή των ανθρώπων που απλώς περιμένουν κάτι.

«Δεν θα μπορούσε να ανέβει κάποιο άλλο έργο μέσα σε αυτό το καλοκαίρι εκτός από Μπέκετ», λέει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δηλώνοντας ενοχικός με την απραγία, παραδέχεται ότι απόλαυσε τις πρώτες μέρες της καραντίνας, ενώ περιγράφει τις συνέπειες της πανδημίας στον πολιτισμό και το πλήγμα που έχει επιφέρει στους ανθρώπους των τεχνών.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει ότι εργάζεται από 12 ετών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχω χάσει ‘τεύχη’ από τη ζωή», ενώ για το χρόνο που έχει αφιερώσει στον γιο του λέει ότι «δεν μπορεί να πει ότι του έλειψα, ειδικά στα δύσκολα χρόνια, αλλά αν ήμουν πολύ περισσότερο μαζί του θα ήταν καλύτερα και για τους δύο, κυρίως για εμένα».

Όσον αφορά στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει εδώ και 17 χρόνια, λέει ότι «αγαπώ το ελληνικό τραγούδι, όχι όλο…» και παραδέχεται ότι έχει μεγαλώσει με ένα ραδιοφωνάκι, ενώ δεν έχει δει καθόλου τηλεόραση.

Δηλωμένος «Ολυμπιακός», αξιολογεί την πορεία της ομάδας, την στενάχωρη εικόνα των αγώνων που διεξάγονται κεκλεισμένων θυρών και απαντά για το φαινόμενο της πολιτικοποίησης του ποδοσφαίρου.

Τέλος, περιγράφει πώς προέκυψε το τηλεοπτικό σποτ «Μένουμε Σπίτι», ξεκαθαρίζει ότι δεν έλαβε αμοιβή, απαντά αν θα χρειαστεί να συμμετέχει σε ένα καινούριο, αλλά και αν ο ίδιος τηρεί τα μέτρα, τονίζοντας ότι φοράει ανελλιπώς μάσκα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ