Τσολιάς στο GrTimes: Είναι κ@βλωτικός ο Τσίπρας (VIDEO)

Τσολιάς στο GrTimes: Είναι κ@βλωτικός ο Τσίπρας (VIDEO)

Απολαυστικός, καυστικός και τολμηρός, εμφανίζεται ο «Τσολιάς», κατά κόσμον Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, στη συνέντευξη του στο GrTimes.gr και στην εκπομπή «SamTimes» της δημοσιογράφου Μαρίας Σαμολαδά.

Σχολιάζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τις πολιτικές εξελίξεις, ενώ από την κριτική του, δεν λείπουν οι Κ.Μητσοτάκης και Α.Τσίπρας. «Είναι κ@βλωτικός ο άνθρωπος όταν τα λέει αυτά… Μας φύγαν όλα» αναφέρει για τη φράση του Α.Τσίπρα στη Βουλή, «Καθίστε κάτω, τώρα μιλάει ο πρωθυπουργός της χώρας» ενώ χαρακτηρίζει τον κ.Τσίπρα ως «μεγάλο τζογαδόρο».

Ο «Τσολιάς» αναφέρεται μεταξύ άλλων στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου και στο σεβασμό της διαφορετικότητας, μιλάει για τους υποψήφιους δημάρχους της Θεσσαλονίκης και προτείνει μάλιστα και αντικαταστάτη του Γ.Μπουτάρη. Λέει γιατί οι βουλευτές είναι πιο «φθηνοί» και από τα φρούτα εποχής στην Αθήνα, δηλώνει επηρεασμένος από τα reality μόδας και επισημαίνει τους όρους με τους οποίους η «Ελληνοφρένεια» θα επιστρέψει στη «μικρή οθόνη».

Το GrTimes συνάντησε τον «Τσολιά» στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της παράστασης «Καθαρή εξόδιος» που έδωσε με τους «Τσολιάς εν δε Τσόλια μπάντ!» στο club του Μύλου. Η παράσταση που ήταν sold out θα επαναληφθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στον ίδιο χώρο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top