Β.Κικίλιας στο GrTimes: Η κυβέρνηση έχει αντίληψη “μπάχαλου” (VIDEO)

Β.Κικίλιας στο GrTimes: Η κυβέρνηση έχει αντίληψη “μπάχαλου” (VIDEO)

Για διόγκωση των φαινομένων βίας και ανομίας με ευθύνη της κυβέρνησης, κάνει λόγο ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξη του στο GrTimes και στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά.

Ο πρώην υπουργός χαρακτηρίζει ως επαίσχυντο το νόμο Παρασκευόπουλου, λέγοντας πως η ΝΔ όταν γίνει κυβέρνηση θα τον καταργήσει, ενώ για την αναμόρφωση του ποινικού κώδικα, υποστηρίζει ότι μειώνει ποινές ή καταργεί διατάξεις «κλείνοντας το “μάτι” είτε σε ναζιστές, ακροδεξιούς και ακροαριστερούς είτε σε αυτούς που έχουν τεράστια ευθύνη για τους νεκρούς στο Μάτι, στη Μάνδρα κτλ». « Ήρθε ο κ.Τσίπρας να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο στην τάξη και στην ασφάλεια με αυτόν τον ποινικό κώδικα» τονίζει χαρακτηριστικά.


Επίσης στη συνέντευξη του στην εκπομπή «SamTimes», κατηγορεί την κυβέρνηση για  «αντίληψη μπάχαλου», λέει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να επιβάλλει την τάξη γιατί ανήκει ιδεολογικά στον ίδιο χώρο με όσους προκαλούν τα φαινόμενα βίας, ενώ προαναγγέλλει και την επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ στην Αστυνομία, εφόσον η ΝΔ αναλάβει την εξουσία.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία των Πρεσπών, δηλώνει πως ο κ.Τσίπρας και η κυβέρνηση πήγαν ενάντια στη βούληση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, προσθέτοντας πως ειδικά πάνω από τη Λαμία «μετά την 26η Μαίου, όταν θα έχουν τελειώσει οι αυτοδιοικητικές εκλογές», ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρχει στον αυτοδιοικητικό χάρτη. «Δεν νομίζω ότι θα αρέσει και πολύ στον κ.Τσίπρα, η απάντηση, η πληρωμένη που θα του δώσει ο Ελληνικός λαός, για αυτά τα οποία έχει τραβήξει με τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, 4 χρόνια» καταλήγει ο κ.Κικίλιας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top