Στην 85η ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Στην 85η ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ Helexpo, πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας αρχίζοντας το πρόγραμμα της  επίσημης επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Ο κ. Τσίπρας έφτασε λίγο μετά τις 10:00 και μπροστά από τα γραφεία της διοίκησης του οργανισμού τον υποδέχτηκαν η διοίκηση της ΔΕΘ, αλλά και στελέχη και βουλευτές του κόμματος του.

Στη συνάντηση που ακολούθησε ο πρόεδρος του εκθεσιακού φορέα Τάσος τζήκας αναφέρθηκε στους στόχους και στην μέχρι τώρα πορεία της ΔΕΘ αλλά και στις εξελίξεις με το θέμα της ανάπλασης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, ξεκίνησε σχολιάζοντας  την πορεία της οικονομίας της χώρας,  λέγοντας πως η πραγματική οικονομία έχει πρόβλημα, ενώ η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη λόγω του κύματος ακριβείας που έχει ξεσπάσει.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την πόλη της Θεσσαλονίκης που σύμφωνα με τον ίδιο έχει μείνει πίσω στα μεγάλα έργα που επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ είχαν προωθηθεί, φέρνοντας ως παράδειγμα έργα στο λιμάνι για τη σιδηροδρομική σύνδεση με το Εθνικό οδικό δίκτυο, υποδομές διαμεταφορών, αλλά και το μετρό το οποίο όπως είπε θα μπορούσε ήδη να λειτουργεί ακόμη και χωρίς τον σταθμό Βενιζέλου.

«Η Θεσσαλονίκη αξίζει περισσότερο σεβασμό και λιγότερα “θα” και υποσχέσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την τοποθέτηση του για τη Θεσσαλονίκη:

Ο κ.Τσίπρας αμέσως μετά θα έχει μία σύντομη συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στη ΔΕΘ και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα περίπτερα.

Στις 8:00 το βράδυ είναι η κεντρική του ομιλία στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, ενώ αύριο στις 13.00 είναι και η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ