Βρες μας επίσης εδώ

Το GrTimes.gr είναι η νέα ηλεκτρονική, οικονομική και πολιτική, εφημερίδα που έχει στο επίκεντρό της την ανάπτυξη της χώρας και την ευημερία των πολιτών.

Αναγνωρίζοντας τόσο τα κενά που υπάρχουν στην ενημέρωση όσο και την ανάγκη άμεσης, έγκυρης και αξιόπιστης καταγραφής και ανάλυσης των ειδήσεων, αποφασίσαμε τη δημιουργία του GrTimes.gr

Στόχος μας είναι η αμερόληπτη δημοσιογραφία, η οποία θα τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας και θα συγχρονίζεται με τους γρήγορους ρυθμούς της τεχνολογίας.

Με επίκεντρο την ανάπτυξη, αναλύουμε τους οικονομικούς και πολιτικούς όρους που την επηρεάζουν, ενώ το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην επόμενη μέρα.

Μεγάλη βαρύτητα δίνουμε στον συνδυασμό γραπτού λόγου και οπτικοακουστικού υλικού, με τηλεοπτικές παραγωγές του GrTimes.gr.

Η συντακτική ομάδα αποτελείται, τόσο από έμπειρους και καταξιωμένους δημοσιογράφους όσο και από νεότερους, δημιουργώντας ένα αμάλγαμα προσωπικοτήτων καλύπτοντας το ευρύτερο φάσμα της κοινωνίας, χωρίς διακρίσεις και με σεβασμό στη διαφορετικότητα.

 

Ιδιοκτησία

Trimmatis Media Group

Πρόεδρος: Κάτια Τριμμάτη

 

GR TIMES MEDIA

ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΠΥΛΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 34, ΤΚ: 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

EMAIL: [email protected]

Α.Φ.Μ.: 802162582

Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΓΕΜΗ: 171219306000

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top