Τάσος Παναγιωτίδης. Ο γιος του ανέμου!

Τάσος Παναγιωτίδης. Ο γιος του ανέμου!

Ρεπορτάζ: Μαρία Στύλου

Ανατριχιάζεις όταν βλέπεις την ελληνική σημαία να σηκώνεται στο άλμπουρο…σε καιρούς, ζόρικους, δύσθυμους, ρευστούς.

Εκεί που το συναίσθημα το ηθικό κι οι αντοχές έχουν σκύψει κι έχουν γίνει ένα με το πάτωμα, υπάρχουν κάποια νέα παιδιά που μας κάνουν περήφανους.

Υπάρχουν κάποια παιδιά που γίνονται πανευρωπαϊκοί  πρωταθλητές και είναι τα δικά μας παιδιά.

Ένα από αυτά τα παιδιά κι ο Τάσος Παναγιωτίδης! Ή αλλιώς ο Τασούλης, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του στο ΝΟΘ.Ή αλλιώς ο Πόντιος, όπως τον φωνάζουν οι προπονητές του. Ή αλλιώς ο γιος του ανέμου όπως τον αποκαλούν οι δημοσιογράφοι.

Μεγάλος ο θρίαμβος του. Γι αυτόν, για την οικογένεια του, για την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, για τη Θεσσαλονίκη και για όλη την Ελλάδα.

Θρίαμβος για την ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser U21 στην Πολωνία.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ταλαντούχος αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, Τάσος Παναγιωτίδης. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συμμετείχαν 136 ιστιοπλόοι από 35 χώρες.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη μέσω των social media τον Τάσο Παναγιωτίδη, για το θρίαμβο του, γράφοντας: «Συγχαρητήρια στον έφηβο Τάσο Παναγιωτίδη, για την ευρωπαϊκή πρωτιά στην Ολυμπιακή κατηγορία Laser Standard. Αλλη μια κορυφή στην ήπειρό μας για τα ιστιοπλοϊκά πανιά, δαμάζοντας τα κύματα»

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top