Σε κλίμα συγκίνησης η ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου Γουμένισσας σε «Εβίνα Μάλτση»

Σε κλίμα συγκίνησης η ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου Γουμένισσας σε «Εβίνα Μάλτση»

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου Γουμένισσας σε «Εβίνα Μάλτση» το Σάββατο 20 Αυγούστου.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιώργος Σιγάλας, Γιάννης Γιαννούλης, Κώστας Τσαρτσαρής, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Μασλαρινός, Γιώργος Γιαννουζάκος, Κώστας Κακαρούδης, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Σωτήρης Καραποστόλου καθώς και πρώην συναθλήτριες της Εβίνας και πλήθος κόσμου.

Ο δήμος Παιονίας, με την στήριξη των Βετεράνων Καλαθοσφαιστών Ελλάδος, την τίμησε δίνοντας το όνομα της κορυφαίας Εβίνας Μάλτση στο γήπεδο της περιοχής.

Την τελετή προλόγισαν ο μητροπολίτης Γουμενίσσης κ.κ. Δημήτριος, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ενώ συγκινημένη μίλησε και η Εβίνα Μάλτση:

«Είναι τεράστια τιμή και αναγνώριση να δίνεται το όνομα μου στο κλειστό γυμναστήριο του τόπου μου. Εδώ έκανα τα πρώτα μπασκετικά βήματα μου και φιλοξένησαν τα παιδικά μου όνειρα. Η καταξίωση και η αναγνωρισιμότητα δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός. Έχοντας υπηρετήσει το άθλημα που αγαπώ, τα εφόδια που αποκόμισα, πέρα από κύπελλα και τίτλους, είναι πιο σημαντικά και χρήσιμα στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής μου» ανέφερε αρχικά. «Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό. Κάποια θα γίνουν πρωταθλητές αλλά όλα θα μάθουν να μην τα παρατάνε ποτέ» συμπλήρωσε η κα. Μάλτση.

Πριν από τον αγώνα μεταξύ των Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και των βετεράνων καλαθοσφαιριστών του ΑΟΚ Γουμένισσας, ο κορυφαίος Μπάνε Πρέλεβιτς έδωσε στην Εβίνα Μάλτση μια φανέλα των Βετεράνων με το όνομα της.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top