Ο Τζέϊμι Όλιβερ για το ιδανικό ψήσιμο στο μπάμπεκιου

Ο Τζέϊμι Όλιβερ για το ιδανικό ψήσιμο στο μπάμπεκιου

Ο γνωστός μάγειας και τηλεοπτική περσόνα Τζέϊμι Όλιβερ αποκαλύπτει το μυστικό για ιδανικό μπάρμπεκιου.

Όλοι ξέρουμε, λέει, τη φράση που αφορά στις μαρινάδες: «αφήστε τη για μερικές ώρες, ιδανικά για όλο το βράδυ». Αυτό ισχύει διπλά για το μπάρμπεκιου, για να σιγουρευτούμε πως οι γεύσεις δεν θα πνιγούν από τη θερμότητα και τον καπνό.

Μόνο που αυτή η μαρινάδα δεν φτάνει: «Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο να έχεις περίσσευμα από τη μαρινάδα, ώστε να τη βουρτσίζεις στο κρέας που ψήνεται κάθε 10 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο προστίθεται υγρασία, αιχμαλωτίζεται η καπνιστή γεύση και καραμελώνεται ελαφρώς το κρέας όσο ετοιμάζεται»…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top