Εpsilon Net: Εξαγόρασε το 60% της TECHNOlife Ltd

Εpsilon Net: Εξαγόρασε το 60% της TECHNOlife Ltd

Η EPSILON NET  ανακοινώνει την εξαγορά πλειοψηφικού, ποσοστού 60% της εταιρείας «TECHNOlife Ltd» που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων στον τομέα του business software.

Η TECHNOlife ιδρύθηκε το 1994 από έμπειρα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής και ειδικότερα τη μηχανογραφική οργάνωση επιχειρήσεων. H εταιρεία υλοποιεί την ανάλυση – παραμετροποίηση – εγκατάσταση – υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού business ERP, την ανάπτυξη ειδικών custom εφαρμογών όπου απαιτείται, την εγκατάσταση – βελτιστοποίηση – υποστήριξη δικτυακών συστημάτων πολλών χρηστών , τηλεπικοινωνιακών δικτύων (VPN’s, Cloud Services) κλπ. Πελάτες της είναι επιχειρήσεις που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των επαγγελματικών δραστηριοτήτων όπως βιομηχανία, βιοτεχνία, εμπόριο, υπηρεσίες, λογιστήρια κλπ.

H αξιοποίηση της προηγμένης πλατφόρμας PYLON της EPSILON NET σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και εμπειρία της ομάδας έργων της TECHNOlife αποτελούν μοχλό ανάπτυξης και παραγωγικότητας, με αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τελικούς πελάτες σε συγκεκριμένες κάθετες λύσεις. Παράλληλα, οι ισχυροί πόροι τεχνολογικής υποστήριξης που παρέχει η EPSILON NET εγγυώνται την υψηλή ποιότητα του παραγόμενου αποτελέσματος και οδηγούν στις πιο σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου τετράμηνου του 2021, οι πωλήσεις ανήλθαν σε 241 χιλ. ευρώ, τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν σε 89 χιλ. ευρώ, τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας την ημερομηνία της εξαγοράς ανέρχονται σε 303 χιλ. ευρώ, ενώ έχει σχεδόν μηδενικό δανεισμό (20 χιλ. ευρώ).

Ο Όμιλος της EPSILON NET, προχωρά με σταθερά βήματα, τον στρατηγικό του σχεδιασμό με γνώμονα, την υλοποίηση τεχνολογικών συνεργασιών και την αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών, με στόχο τη συνεχή διεύρυνση του μεριδίου αγοράς και την περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών μεγεθών του, δημιουργώντας τον μεγαλύτερο Όμιλο Πληροφορικής στον τομέα του Επιχειρησιακού Λογισμικού στην Ελλάδα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ