Το γνωστό τραγούδι “Σερενάτα” αλά Γαλλικά!

Το γνωστό τραγούδι “Σερενάτα” αλά Γαλλικά!

Τριάντα χρόνια μετά τη κυκλοφορία του τραγουδιού “Σερενάτα” ερμηνευμένο από την Αρλέτα σε στίχους του Λάκη Παπαδόπουλου και της Μαριανίνας Κριεζή , ο Γάλλος τραγουδιστής Remi, του δίνει ξανά ζωή με γαλλικούς στίχους.

Στόχος του τραγουδιστή, είναι να αναδείξει μια νέα οπτική μέσα από την ερμηνεία του. Πρόκειται για τη πλευρά του άνδρα, του “Παναγιώτη”, όπως τον είχε ονομάσει η Μαριανίνα στην αρχική βερσιόν. Φανταστείτε ότι χώρισαν οι δυο καλύτεροι σας φίλοι, πρώτα να σας αφηγείται η γυναίκα η δική της πλευρά και μετά να φτάνει και στα αυτιά σας η ανδρική εκδοχή.

Ποιος έφυγε και ποιος άφησε το κάθε αντικείμενο στο σπίτι που, λίγο πριν, ήταν η φωλίτσα του ζευγαριού. Και κυρίως τι έγινε με τη γέννα της γάτας, της μικρής «Σερενάτας» που έμεινε στο σπίτι της γυναίκας, αλλά που προφανώς είχε μία ιδιαίτερη σχέση με τον «Παναγιώτη» μας. Τόσο ιδιαίτερη που δεν ξέρουμε πια ξεκάθαρα για ποιον μιλάνε κι αν αυτή η μικρή «Σερενάτα» δεν είναι τελικά παρά ένα πρόσχημα για να εξηγηθούν οι δύο πρώην ερωτευμένοι μας…

Ο Γάλλος συνθέτης και ερμηνευτής Rémi Cavat, ζει στην Ελλάδα από το 2008. Γοητευμένος από μία όμορφη Ελληνίδα που σπούδαζε τότε στη Γαλλία, την ακολουθεί στη χώρα της και έτσι γνωρίζει την πρώτη του ελληνική ιστορία αγάπης. Αυτή η ιστορία δεν περιλαμβάνει γάτα, αλλά σηματοδοτεί μία μεγάλη στροφή στη ζωή του συνθέτη εφόσον παραμένει ακόμη στην Ελλάδα!

Ακούστε το ανανεωμένο γαλλόφωνο τραγούδι εδώ:

σερενατα-γαλλικα-τραγουδι

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ