Δ. Θεσσαλονίκης: Αναλαμβάνει ο Ζέρβας τα καθήκοντα του Αβαρλή, Σεπτέμβρη έρχονται αλλαγές

Δ. Θεσσαλονίκης: Αναλαμβάνει ο Ζέρβας τα καθήκοντα του Αβαρλή, Σεπτέμβρη έρχονται αλλαγές

Ρεπορτάζ: Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που οδήγησαν τον Γιώργο Αβαρλή να παραιτηθεί από τα καθήκοντα του στον δήμο Θεσσαλονίκης, δημιουργήθηκε ένα κενό το οποίο ανέλαβε να καλύψει ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Έτσι ο δήμαρχος ανέλαβε την αντιδημαρχία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής άλλα και παράλληλα την προεδρία στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής την οποία κατείχε μέχρι πρότινος ο Αβαρλής.

Πηγές από το περιβάλλον του δημάρχου Θεσσαλονίκης σημειώνουν ότι πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη καθώς η υπόθεση έχει  ακολουθήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται.

Πάντως με αφορμή την διαγραφή Αβαρλή από την παράταξη Ζέρβα και καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο έντονων ζυμώσεων θα πρέπει να περιμένουμε σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις πιθανότατα κατά τον Σεπτέμβριο, όταν και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα ανακατέψει την «τράπουλα» ενόψει της τελικής ευθείας των εκλογών.

Εκεί προσδιορίζονται οι αλλαγές στο σχήμα που θα είναι και οι τελικές μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 και εκεί θα ξεκαθαρίσει κοινώς η «ήρα από το στάρι». Μέχρι τότε αν δεν προκύψει κάτι άλλο, μη αναμενόμενο, η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης θα πορευτεί έτσι, με τον Ζέρβα να αναλαμβάνει το βάρος της επικοινωνίας με τους πολίτες, όντας βρισκόμενος επί της ουσίας σε μια συνεχή περιοδεία σε περιοχές της πόλης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top