Συνάντηση Σαριδάκη – Μπουλομύτη για τις κατολισθήσεις στην Πυλαία

Συνάντηση Σαριδάκη – Μπουλομύτη για τις κατολισθήσεις στην Πυλαία

O δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιάννης Σαριδάκης, συναντήθηκε χθες 13/2/2018 με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και πολεοδομίας κ. Νίκο Μπουλομύτη προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στην περιοχή “Σαμαράκια” της Πυλαίας και τα φαινόμενα κατολίσθησης των πρανών της Περιφερειακής τάφρου που συμβαίνουν σε κάθε βροχή με κίνδυνο, θέμα που ανέδειξε το GrTimes.gr, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, να καταρρεύσουν οι κατοικίες τους.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μπουλομύτης ενημέρωσε για τις ενέργειες που έκανε ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη προς το Υπ. Υποδομών & Μεταφορών και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που δεν έχουν φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σαριδάκης ζήτησε να παρθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα στήριξης ώστε να σταματήσει η κατολίσθηση και να ενισχυθεί το σημείο εκείνο ώστε να αποφευχθούν τα όποια ενδεχόμενα καταστροφών στην περιοχή.

Τόνισε επίσης ότι σε συνεργασία με τους περιφερειακούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους βουλευτές του ΚΚΕ θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες τόσο στην Περιφέρεια όσο και προς την κυβέρνηση απαιτώντας την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top