Θέρμη: Αλυσίδα διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση οδικών έργων (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θέρμη: Αλυσίδα διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση οδικών έργων (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η οδική ασφάλεια είναι ζήτημα ζωής! Έχοντας αυτό ως γνώμονα και με στόχο την επίσπευση των έργων που απαιτούνται, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή της Θέρμης, ο Σύλλογος Επί προχώρησε σε μία συμβολική δράση, χθες Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022.

Μέλη του Συλλόγου Επί συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Απ. Κουγιάμη με Αθ. Διάκου και σχημάτισαν με τα χέρια τους έναν κύκλο, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου.

Οι δύο κυκλικοί κόμβοι, που εξαγγέλθηκαν από το Δήμο Θέρμης, αμέσως μετά από ένα θανατηφόρο δυστύχημα πριν τρία χρόνια, στο σημείο της διαμαρτυρίας, δεν έχουν ακόμη κατασκευαστεί.

Παρά την εύρεση κονδυλίων και την επικινδυνότητα του δρόμου οι εμπλεκόμενοι φορείς κωλυσιεργούν, θέτοντας σε διαρκώς αυξανόμενο κίνδυνο τους κατοίκους της περιοχής και τους διερχόμενους οδηγούς.

Η περιοχή της επέκτασης Θέρμης αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα οδικής ασφάλειας, την ίδια στιγμή που ο κυκλοφοριακός φόρτος αυξάνεται διαρκώς, παράλληλα με την αύξηση του πληθυσμού. Έλλειψη φωτισμού και διαγράμμισης, κακή ποιότητα οδοστρώματος, επικίνδυνες διαβάσεις πεζών και ελλιπής αστυνόμευση χαρακτηρίζει τους βασικούς οδικούς άξονες της περιοχής, από όπου διέρχονται δεκάδες χιλιάδες οχήματα καθημερινά.

Ο Σύλλογος Επί και οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν, ενεργοποιούνται και απαιτούν υψηλό επίπεδο οδικής ασφάλειας στη γειτονιά τους, γιατί πρόκειται για ζήτημα ζωής.

Με πληροφορίες από thermisnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Κατάρ: Βρέφος τριών εβδομάδων κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού

Μαγνησία: Πέθανε 37χρονος ενώ οδηγούσε, με το παιδί του στη νταλίκα

Χουλιάρας: Δεν συνδέεται o σεισμός της Χαλκιδικής με της Ρόδου

Με ελικόπτερο μεταφέρονται στην Κατερίνη οι εγκλωβισμένοι κάτοικοι του Καταφυγίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top