ΕΑΥΘ και Ομάδα Τζούντο στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα

ΕΑΥΘ και Ομάδα Τζούντο στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και η Ομάδα Τζούντο της Ελληνικής Αστυνομίας (Γ.Α.Δ.Θ.– Δ.Α.Ε.Θ.) συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος στέλνοντας παντού το ηχηρό μήνυμα «Δεν ξεχνάμε – Δεν πρέπει να ξεχάσουμε».-

Στο πλαίσιο των Εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος και πρόεδρο Μουσείου Ολοκαυτώματος κ. Δαυίδ Σαλτιέλ.

Τον κ. Σαλτιέλ επισκέφθηκαν ο ταμίας της Ε.Α.Υ.Θ κ. Μαζνέικος Ιωάννης και ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων και προπονητής της ομάδας Τζούντο κ.Ψαλλίδας Περικλής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και εκεί συζητήθηκαν θέματα και κοινές δράσεις, καθώς αποτελεί ευθύνη όλων μας να διατηρήσουμε αυτή τη Μνήμη ζωντανή και να διδαχτούμε από το παρελθόν, διασφαλίζοντας ότι τέτοια εγκλήματα δεν θα επαναληφθούν ποτέ ξανά. Θυμόμαστε το παρελθόν για να διασφαλίσουμε το μέλλον της ανθρωπότητας.

O Αθλητισμός, μέσω του Εθελοντισμού, της Συλλογικότητας και της Αλληλεγγύης, αποτελεί τον δρόμο που οδηγεί προς την ηθική εκείνη απελευθέρωση, που σημαίνει υπέρβαση του ατομικισμού, της μικρότητας και της μικροψυχίας και έτσι γκρεμίζεται το τείχος της δυσπιστίας, της καχυποψίας, της εχθρότητας και της αδικίας, που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα ατομικής και κοινωνικής προόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δήμος Θεσσαλονίκης: Γιγάντιο πανό στη μνήμη των Ελλήνων Εβραίων του Ολοκαυτώματος

Θεσσαλονίκη: Γιγαντοπανό υπέρ της 24χρονης απέναντι από το καφέ-μπαρ της Λ. Νίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Εμβολιασμός παιδιών: Νέα αιτία διαζυγίου; Τί συμβαίνει σε ασυμφωνία κηδεμόνων

Θεσσαλονίκη: Με συγκίνηση και πενιά απέδωσαν φόρο τιμής στον Βασίλη Τσιτσάνη (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top