Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την 86η ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την 86η ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το στήσιμο του περιπτέρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά εντός του χώρου της ΔΕΘ-Helexpo, στο πλαίσιο της λειτουργίας της 86ης ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά συμμετέχει στην 86η Δ.Ε.Θ. και παρέχει στα μέλη του, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν προβάλλοντας την επιχείρησή τους, με φυσική παρουσία.

Το Ε.Ε.Π. στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του και στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στο περίπτερο που διαθέτει στην έκθεση, στην όμορφη συμπρωτεύουσα, επιχειρήσεις – μέλη του, οι οποίες θα μπορέσουν μέσω της συμμετοχής τους να προβάλουν την επιχείρησή τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να ενημερωθούν για τα καινοτόμες εφαρμογές και τεχνολογίες και πρωτίστως να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις και να συνάψουν συνεργασίες, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

«Προκειμένου να δώσουμε όλοι ένα αισιόδοξο μήνυμα επανεκκίνησης της οικονομίας, και στήριξης της επιχειρηματικότητας, σας καλούμε να συμμετάσχετε με την παρουσία σας στο περίπτερο του Ε.Ε.Π., στην 86η Δ.Ε.Θ., ως αντιπροσωπευτικό δείγμα των επιχειρήσεων μελών μας. Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας, το Επιμελητήριό μας έχει την δυνατότητα να αναλάβει την υποστήριξη της παρουσίασης της επιχείρησής σας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος, Ιωάννης Γερ. Βουτσινάς.

Η φετινή έκθεση έχει ως τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πέρα του εμπορικού χαρακτήρα της, θα δοθεί έμφαση στην κυκλική οικονομία, τις ψηφιακές υπηρεσίες και τις ενεργειακές εναλλακτικές στην οικιακή χρήση και την αυτοκίνηση.

Παράλληλα με τις πολυποίκιλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που απαρτίζουν την διοργάνωση, η Δ.Ε.Θ. θέλοντας να αποτίσει την δέουσα τιμή στην μνήμη των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή, προετοιμάζει ένα πρωτότυπο οπτικοακουστικό θέαμα αφιερωμένο στην ιστορία της «Μεγάλης Προσφυγιάς» προς την μητέρα πατρίδα.

Κατά τη λειτουργία της έκθεσης θα εφαρμοστεί ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο που θα εξασφαλίζει την ασφαλή διεξαγωγή της, κατόπιν συνεννόησης της ΔΕΘ – HELEXPO με τον ΕΟΔΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δρ. Κ. Καραγιαννάκος στο Economist: «Τα ενεργειακά χρηματιστήρια δεν μπορούν να λειτουργούν με τη λογική business as usual εν μέσω κρίσης»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top