Εύοσμος: Γονείς και μαθητές γυμνασίου στο Κέντρο Υγείας, μετά από κρούσμα (ΦΩΤΟ)

Εύοσμος: Γονείς και μαθητές γυμνασίου στο Κέντρο Υγείας, μετά από κρούσμα (ΦΩΤΟ)

Στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, έσπευσαν το πρωί για rapid test, γονείς και μαθητές του 2ου Γυμνασίου, καθώς ενημερώθηκαν για κρούσμα σε συγκεκριμένη τάξη.

Επιμένει η διασπορά του κορωνοϊού και στις σχολικές μονάδες στις οποίες καταγράφονται αρκετά κρούσματα, χωρίς ευτυχώς να παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα υγείας στους νοσούντες μαθητές. Ωστόσο η ανησυχία είναι μεγάλη για τα άτομα από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Σήμερα το πρωί, οι γονείς μαθητών συγκεκριμένου τμήματος του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου, ενημερώθηκαν για ύπαρξη κρούσματος, με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ώστε να υποβληθούν σε rapid test.

Μιλώντας στο GRTimes, μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου παρατήρησε πως είναι απόλυτα συνηθισμένο πλέον να υπάρχουν κρούσματα και στα σχολεία, στα οποία καταγράφονται σχεδόν καθημερινά, νέες μολύνσεις. Επισήμανε ακόμη πως τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ εφαρμόζονται πλήρως σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά και να μην διαταράσσεται κατά το δυνατόν η εκπαιδευτική διαδικασία.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top