Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία! (ΦΩΤΟ)

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία! (ΦΩΤΟ)

Για την απαραίτητη προετοιμασία, προκειμένου η Θεσσαλονίκη να υποδεχθεί τους επόμενους μήνες τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία, συζήτησε σε σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε στα γραφεία του ΟΑΣΘ, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς, με εκπροσώπους των εμπλεκομένων φορέων.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ως οικοδεσπότης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κωνσταντίνος Ταγγίρης, σημείωσε ότι ο ΟΑΣΘ έχει ήδη προετοιμάσει την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών που αφορούν τα έργα κατασκευής σταθμών φόρτισης στα δύο αμαξοστάσια του Οργανισμού, στον Φοίνικα και στη Σταυρούπολη.

Ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ. Ξιφαράς σημείωσε δε ότι αποτελεί ισχυρή προτεραιότητα του Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και της κυβέρνησης το πέρασμα των αστικών συγκοινωνιών της χώρας στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και αναφέρθηκε αναλυτικά στις διαδικασίες που «τρέχουν».

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ κ.κ. Γιάννης Καλογερούδης και Γιάννης Τόσκας αντίστοιχα, συζητήθηκαν, επίσης, θέματα τα οποία αφορούν στην αναδιάρθρωση των δρομολογίων, καθώς και νέου συγκοινωνιακού σχεδιασμού στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Το Politico στη Θεσσαλονίκη: Η Εύα Καϊλή, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και το καλό φαγητό της πόλης

Επιτέλους, ήρθε η ώρα για “κατεβασιές”: “Στρωμένες” οι πίστες στα χιονοδρομικά κέντρα (ΦΩΤΟ)

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για το νέο πρόγραμμα νέων επιχειρηματιών

Ινστιτούτο Επιχειρηματικών & Εκθεσιακών Ερευνών και Ανάπτυξης: Ποια είναι τα μέλη της νέας Διοικητικής Επιτροπής

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top