Κακοποίηση: 25χρονη έζησε τον εφιάλτη – Σε δομή φιλοξενίας με τα παιδιά της (ΦΩΤΟ)

Κακοποίηση: 25χρονη έζησε τον εφιάλτη – Σε δομή φιλοξενίας με τα παιδιά της (ΦΩΤΟ)

“Ζήσαμε έναν εφιάλτη , έκανα υπομονή, αλλά, δεν μπορούσα άλλο, ένιωθα ότι κινδυνεύω εγώ και τα παιδιά μου”. Σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από μία καταγγελία που έγινε. Σπαρακτικά τα λόγια της στο GRTimes, λίγες ώρες πριν μεταφερθεί σε δομή φιλοξενίας η ίδια και τα παιδιά της.

Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός

Συγκλονίζουν τα λόγια 25χρονης γυναίκας η οποία σε επιστολή που δημοσίευσε, περιγράφει εφιαλτικές στιγμές  που βίωσε επί σειρά χρόνων τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της από το σύζυγό της. Το μαρτύριο για εκείνη όπως εξηγεί τελείωσε μόλις έγινε καταγγελία και η αρμόδια αρχή επισκέφτηκε το σπίτι. Εκεί διαπιστώθηκαν οι συνθήκες τοξικότητας και κρίθηκε μονόδρομος η απομάκρυνση της γυναίκας και των παιδιών της από το σπίτι προκειμένου να φιλοξενηθούν σε αρμόδια κοινωνική δομή.

Διαβάστε πως η ίδια περιγράφει το Γολγοθά που βίωσε σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής.

“Είμαι η 25χρονη κοπέλα που σε λίγες ώρες θα πάει στην δομή με τα παιδιά της. Έγινε καταγγελία και εις βάρος μου, διότι μέσα σε ένα σπίτι κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Όμως από μαρτυρίες που πήραν οι ειδικοί κατάλαβαν πολλά. Όταν ήρθε η κοινωνική λειτουργός τα έχασα,φοβήθηκα, πάγωσα… Θα μου έπαιρναν τα παιδιά. Διότι ανεχόμουν ένα κοκοποιητικό περιβάλλον. Εγώ για δεύτερη φορά γιατί έδωσα ευκαιρία… Γιατί ήθελα να είμαστε οικογένεια. Γιατί νόμιζα θα αλλάξει…Όσο και να έτρεξα σε γιατρούς, η μόνη μου έτρεξα και προσπάθησα να τον αλλάξω, δεν κατάφερα τίποτα. Μόνο για λίγο καιρό και μετά πάλι τα ίδια. Αυτό το λίγο που κατάφερνα ήταν πολύ για μένα, έτσι το έβλεπα. Ήθελα μια όμορφη οικογένεια. Στο τέλος αρρώστησα και εγώ. Πνίγηκα στο δικό του κόσμο.

Κατέστρεψα τα παιδιά τους, τους έβαλα σε μια διαδικασία να ζήσουν όλο αυτό. Αν δεν είχε έρθει η γυναίκα αυτή, αν δεν είχε γίνει καταγγελία; Δεν ξέρω τι θα έκανα. Εκείνος τα παραδεχτηκε όλα. Και; Ναι φεύγω. Πρέπει για να μπορέσω να μας σώσω. Για να μπορέσω να διορθώσω ότι μπορώ. Και δεν ξερω αν μπορώ αλλά θέλω. Φοβάμαι…ψέματα να πω; Τι και αν μας πόνεσε ψυχικά, σωματικά. Εγώ πάλι του λέω να γίνει καλά. Να έχει έστω μια καλή σχέση μετά. Θα μπορούσα να του κάνω κακό. Θα μπορούσα. Αλλά δεν μπορώ. Δεν θέλω. Δεν μπορώ να κάνω ότι έκανε εκείνος. Δεν είμαι έτσι εγώ”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top