Καλαμαριά: Οργή δημάρχου κατά αντιπολίτευσης για πλαζ Αρετσούς– Καταδικάζετε τον τόπο (VIDEO)

Καλαμαριά: Οργή δημάρχου κατά αντιπολίτευσης για πλαζ Αρετσούς– Καταδικάζετε τον τόπο (VIDEO)

Σε έντονους τόνους κινήθηκε το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καλαμαριάς, ειδικότερα μετά την απόφαση της αντιπολίτευσης να καταψηφίσει την αποδοχή παραχώρησης της Πλαζ Αρετσούς με όρους που είχαν συμφωνηθεί μεταξύ της διοίκησης με την ΕΤΑΔ, που είναι ο κύριος διαχειριστής του ακινήτου.

Μάλιστα οργισμένος με την κίνηση αυτή, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης τόνισε σε πολύ υψηλούς τόνους ότι η αντιπολίτευση «πετάει την μπάλα στην κερκίδα» καθώς δεν θέλει να αναβαθμιστεί η παραλία «όπως δεν έγινε τίποτα εδώ και 30 χρόνια» μόνο και μόνο για να μην «αναδειχθεί το έργο της διοίκησης».

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Δαρδαμανέλης σημείωσε πως “ο δήμαρχος θέλει να προχωρήσει ο τόπος μπροστά. Ο δήμαρχος θέλει να αναβαθμιστεί η παραλία μας. Θέλει να αναδείξουμε την ιστορικότητα. Εσείς θέλετε να πετάξετε τη μπάλα στην κερκίδα, να μη γίνει τίποτα όπως δεν έγινε εδώ και 30 χρόνια και να κάτσουμε να κοιτάμε τον τόπο μας να μαραζώνει. Αυτό θέλετε και το αποδεικνύετε σήμερα. Υπάρχει συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο. Καταφέραμε και φέραμε την καλύτερη δυνατή πρόταση από την ΕΤΑΔ και πετάτε την μπάλα στην κερκίδα για να μη φανεί η διοίκησή μας. Πείτε το, πείτε το, αυτό δε θέλετε. Δεν θέλετε να φανεί έργο. Καταδικάστε τον τόπο. Αυτό κάνετε. Συνεχίστε. Μπράβο σας”

Να σημειωθεί ότι μετά την καταψήφιση της παραχώρησης, η πλαζ θα παραμείνει στην κυριότητα της ΕΤΑΔ, ενώ ο δήμος δεν μπορεί να υλοποιήσει καμία από τις παρεμβάσεις που είχε σχεδιάσει.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με την τοποθέτηση του κ. Δαρδαμανέλη:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ