Έβρος: Τρόφιμα και νερά προσφέρουν πολίτες στις δυνάμεις ασφαλείας (ΦΩΤΟ)

Έβρος: Τρόφιμα και νερά προσφέρουν πολίτες στις δυνάμεις ασφαλείας (ΦΩΤΟ)

Τη συμπαράστασή τους στους άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας που επιχειρούν εδώ και τέσσερις μέρες στον Έβρο δείχνουν έμπρακτα οι πολίτες της Θράκης.

Αποστολή – Ρεπορτάζ: Φωτεινή Στεφανοπούλου

Πριν από λίγο το Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Έβρου μοίρασε νερά, τρόφιμα, ξηρά τροφή και ενεργειακά ποτά για τους αστυνομικούς στις Καστανιές και σε άλλα τρία σημεία στα σύνορα, όπου επιχειρούν οι δυνάμεις ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης: Έβρος: Μαίνεται η ένταση στα σύνορα (ΒΙΝΤΕΟ)

“Με απόφαση του δσ αποφασίσαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την κατάσταση που υπάρχει σε τέσσερα σημεία των συνόρων. Καταφέραμε και γεμίσαμε δύο φορτηγά από πράγματα που μας ζητήθηκαν, νερά, κάποια τρόφιμα, ξηρά τροφή και ενεργειακά ποτά. Ξεκινήσαμε σήμερα το πρωί στις 10 από το ΑΤ Φερρών, συνεχίσαμε στο ΑΤ Τυχερού και στο Σουφλί και τώρα φτάσαμε εδώ.

Ενημερωθήκαμε και από την αστυνομία και από τον στρατό για κάποιες ελλείψεις που υπάρχουν και αποφασίσαμε ότι θα ξαναανεβούμε την Τέταρτη ή την Πέμπτη με κάποια πράγματα, όπως γάντια, μάσκες, αντισηπτικά, τα οποία χρειάζονται και είναι σε έλλειψη”, ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου, Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε ότι τρόμαξε από αυτά που είδε στα σημεία που επισκέφτηκε, με τους μετανάστες να πετούν πέτρες στην αστυνομία.
Καθημερινά, εξάλλου, πολίτες φέρνουν στον τελωνειακό σταθμό στις Καστανιές τρόφιμα και άλλα χρήσιμα είδη, ενώ και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Σταύρος Τζιαμαλίδης, που έχει αρτοποιείο στις Καστανιές, μοίρασε λαγάνες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ