Ημερίδα ΕΑΥΘ: Πώς θα σπάσει ο φαύλος κύκλος της οπαδικής βίας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ημερίδα ΕΑΥΘ: Πώς θα σπάσει ο φαύλος κύκλος της οπαδικής βίας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Την ανάγκη για εξυγίανση του αθλητισμού και καταπολέμηση της οπαδικής βίας μέσω της ανάληψης στοχευμένων πρωτοβουλιών, έχει ως στόχο η ημερίδα που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Τον τρόπο με τον οποίο θα σπάσει ο φαύλος κύκλος της οπαδικής βίας, για να μπει και ένα τέλος στα αλλεπάλληλα τραγικά εγκλήματα, όπως το πιο τελευταίο, η δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, έχει στόχο να αναζητήσει και να αναδείξει η ημερίδα που πραγματοποιεί αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Μέσω της εκδήλωσης, η ΕΑΥΘ επιχειρεί να συμβάλλει ενεργά στις δράσεις για τον τερματισμό της βίας εντός και εκτός γηπέδων, εκφράζοντας και το καθολικό κοινωνικό αίτημα για λήψη αποφάσεων και μέτρων που θα δώσουν ένα τέρμα σε αυτά τα φαινόμενα.

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace» είναι, ο Εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Φλωρίδης, ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού & Επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» κ. Γιώργος Ορφανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, κ. Άγγελος Χαριστέας, ενώ συντονίζει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Δείτε βίντεο από την ημερίδα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Δείτε LIVE την ημερίδα της ΕΑΥΘ για την οπαδική βία

Ημερίδα ΕΑΥΘ για την οπαδική βία τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου  

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top