Κάλεσμα για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών του Νομού Θεσσαλονίκης

Κάλεσμα για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών του Νομού Θεσσαλονίκης

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα διενεργηθεί από την Μ. Δευτέρα (18/4) έως και την Μ. Τετάρτη (20/4) στο Φουαγιέ του νέου κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην οδό 26ης Οκτωβρίου 64.

Η ακαδημία εθελοντισμού HELPHELLAS, το Εθνικό Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης και Αλληλεγγύης HELPHELLAS και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουν το Πάσχα τις πολύτεκνες οικογένειες του Νομού Θεσσαλονίκης των Συλλόγων «ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ» και «ΜΕΡΙΜΝΑ» με τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η συλλογή θα λάβει χώρα από την Μεγάλη Δευτέρα (18/4) έως την Μεγάλη Τετάρτη (20/4) από τις 09:30 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. στο φουαγιέ του νέου κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην οδό 26ης Οκτωβρίου 64.

Την Ευθύνη Συλλογής Τροφίμων πρώτης Ανάγκης έχει η Συντονίστρια του Εθνικού Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης και Αλληλεγγύης HELPHELLAS για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κα Δήμητρα Γερογιάννη.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο +306944744151

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δ. Παύλου Μελά: Τίμησε τους Λιούμπομιρ Γκάνεφ, Κώστα Χαριτωνίδη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, Γιώργο Καραμπέτσo (ΦΩΤΟ)

ΕΡΓΑΝΗ: Από αύριο οι δηλώσεις για την οικονομική ενίσχυση θεάτρων και κινηματογράφων

Πούτιν: Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία προχωράει όπως έχει σχεδιασθεί

Ν. Δένδιας: Η Ιαπωνία σημαντικός παράγοντας στις παγκόσμιες γεωπολιτικές εξελίξεις

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top