Ματαιώνεται και στο Κιλκίς η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου

Ματαιώνεται και στο Κιλκίς η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου

Ματαιώνεται και στο Κιλκίς η παρέλαση για τον εορτασμό της 41ης επετείου του «ΟΧΙ».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα maxitis.gr, αφορμή της ματαίωσης της παρέλασης είναι οι «συνωστισμοί που επικαλούνται οι «ειδικοί», τους οποίους φαίνεται να αποδέχονται χωρίς δεύτερη σκέψη οι τοπικοί άρχοντες.

Παραπέμπουν στα περί «συνωστισμών» σε παρέλαση, όπου τα τμήματα διέρχονται στοιχισμένα και ζυγισμένα σε εμφανείς αποστάσεις και με καθολική χρήση προσωπίδας, οι ίδιοι, που σε τοπικό επίπεδο δεν έδειξαν την παραμικρή ενόχληση για τον… πραγματικό συνωστισμό στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς κατά τις εκδηλώσεις της πανηγύρεώς του, ενώ σε πανελλαδικό δεν άρθρωσαν λέξη για τις χωρίς το παραμικρό μέτρο προφύλαξης αλλοφύλων, αλλοθρήσκων, ομοφυλοφίλων κλπ!

Όπως ήταν επόμενο, η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, χαρακτηριστικότερη των οποίων αυτή του προέδρου της κοινότητας Κιλκίς Αθανασίου Καρυοφύλλη, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μεθοδεύουν και στο Κιλκίς ματαίωση των εκδηλώσεων για την 41η επέτειο του «ΟΧΙ», επικαλούμενοι «συνωστισμό, που ευνοεί την έξαρση της πανδημίας».

Μεθοδεύουν, ειδικότερα;, την ματαίωση της παρέλασης, όπου τα τμήματα είναι στοιχισμένα και ζυγισμένα σε εμφανείς αποστάσεις, με όλους τους συμμετέχοντες να φορούν προσωπίδες, οι ίδιοι που … «καταπίνουν την γλώσσα τους» σε εκδηλώσεις αλλοφύλων, αλλοθρήσκων, ομοφυλοφίλων κλπ, όπου … καταργείται κάθε έννοια συνωστισμού και προφύλαξης!

Εν τέλει, μήπως κάποιοι είναι «ειδικοί» στο … να υποτιμούν την νοημοσύνη του ελληνικού λαού;

Ή, μήπως, απλώς «βάζουν βούτυρο στο ψωμί» εκείνων, που υποστηρίζουν, ότι αυτοί οι «ειδικοί» υπηρετούν … «άλλους σκοπούς, κοινωνικώς και εθνικώς επικίνδυνους»;

Πηγή: maxitis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ