Πως η online ασφάλιση σας εξασφαλίζει χρήματα!

Πως η online ασφάλιση σας εξασφαλίζει χρήματα!

Η online ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής ήρθε για να μείνει με σκοπό να σας εξοικονομήσει σημαντικά ποσά από τον ετήσιο προϋπολογισμό σας.

Μέχρι πριν μερικά χρόνια αν θέλατε να ασφαλίσετε το όχημα ή την περιουσία σας, πηγαίνατε στο γραφείο του προσωπικού σας ασφαλιστή, λέγατε τις ανάγκες που έχετε πάνω στην ασφάλιση και σας πρότεινε 1-2 λύσεις ώστε να επιλέξετε.

Δεν υπήρχε η επιλογή της online έρευνας ούτε τα ηλεκτρονικά ασφαλιστικά γραφεία με τις πολλές επιλογές.

Πλέον αυτό έχει αλλάξει!

Πως κερδίζετε χρήματα από την online ασφάλεια

Με την online ασφάλεια και τις αρκετές καινοτομίες που έχουν φέρει στο προσκήνιο τα online ασφαλιστικά γραφεία, ο πλέον κερδισμένος είναι ο τελικός καταναλωτής.

Πλέον έχετε τη δυνατότητα να κάνετε άμεσα σύγκριση τιμών στην ασφάλεια αυτοκινήτου ανάμεσα στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες και να επιλέξετε αυτή που καλύπτει απόλυτα τις δικές σας ανάγκες.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, τα προηγούμενα χρόνια ο προσωπικός σας ασφαλιστής θα σας πρότεινε λίγες λύσεις, από συγκεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζεται.

Στην εποχή μας, τα online ασφαλιστικά γραφεία συνεργάζονται με όσο το δυνατόν περισσότερες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, για να σας προσφέρουν ακριβώς αυτό: Σύγκριση τιμών και εύρεση της φθηνότερης ασφάλειας μέσα σε μερικά λεπτά!

Πως μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών και να βρείτε τη φθηνότερη ασφάλιση

Υπάρχουν αρκετά online ασφαλιστικά γραφεία με καινοτόμες εφαρμογές που σας προσφέρουν άνετη και γρήγορη εύρεσης της φθηνότερες ασφαλιστικής κάλυψης, με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες.

Στο Asfaleies24.gr, μια από τις πλέον καταξιωμένες ιστοσελίδες για σύγκριση ανάμεσα σε ασφαλιστικές εταιρείες, μπορείτε εύκολα και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα να έχετε τη δική σας εξατομικευμένη προσφορά από παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες!

Εσείς απλά συμπληρώνεται τα στοιχεία σας όπως μάρκα αυτοκινήτου, κυβικά, ηλικία οδηγού, έτη διπλώματος, κτλ και η εφαρμογή άμεσα σας επιστρέφει τις τιμές από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Οι προσφορές είναι αποκλειστικά εξατομικευμένες και έχετε τη δυνατότητα να πάρετε online το συμβόλαιό σας μέσα σε 5 λεπτά!

Μπορείτε δηλαδή να ασφαλιστείτε άμεσα, από την άνεση του σπιτιού σας, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Τι πρέπει να προσέξετε

Όταν ψάχνετε για online ασφάλειες αυτοκινήτου και μηχανής, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε 2-3 σημεία.

Κατ’ αρχήν, κάθε ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει τα δικά της προγράμματα με τις δικές της καλύψεις.

Η υποχρεωτική από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη είναι η λεγόμενη βασική ασφάλεια.

Αυτή περιλαμβάνει αποκλειστική την ευθύνη έναντι τρίτων – δηλαδή αν προκαλέσετε κάποιο ατύχημα, την αποζημίωση έναντι ατόμων ή περιουσίας που ενδεχομένως να έχετε προκαλέσει ζημιά.

Αυτός ο τύπος ασφάλειας είναι υποχρεωτικός από το νόμο και κάθε όχημα θα πρέπει να είναι καλυμμένο γι’αυτές τις καλύψεις.

Πέρα όμως από τη βασική ασφάλεια αυτοκινήτου, καλό είναι να δείτε και κάποιες εξτρά καλύψεις που προσφέρουν οι εταιρείες, καθώς ίσως να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες για την περιουσία σας.

Μια από τις καλύτερες εξτρά καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε, είναι η μικτή ασφάλεια. Η μικτή κάλυψη σας προστατεύει στην ουσία για οποιαδήποτε ζημιά, ακόμα και από ατύχημα που θα προκαλέσετε εσείς!

Με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε την περιουσία και το κεφάλαιό σας και δεν έχετε το άγχος της ζημίας.

Στη μικτή ασφάλεια θα πρέπει να προσέξετε το κομμάτι της απαλλαγής – είναι το ποσό της συμμετοχής σας σε κάθε αποζημίωση όταν ο υπαίτιος είστε εσείς.

Αν για παράδειγμα έχετε απαλλαγή 300€, τότε σε μια αποζημίωση για ένα ατύχημα που φταίτε εσείς, τα πρώτα 300€ θα τα πληρώσετε εσείς και τα υπόλοιπα η ασφαλιστική εταιρεία.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε πως στην περίπτωση μικτής κάλυψης σε όχι καινούργιο αυτοκίνητο (δηλαδή αυτοκίνητο που δεν βγαίνει 1η φορά από την αντιπροσωπεία), θα σταλθεί πραγματογνώμονας από την ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε, έτσι ώστε να δει το αυτοκίνητο για προϋπάρχουσες ζημιές.

Η επίσκεψη συνήθως πραγματοποιείται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών – διάστημα που θα ισχύει κανονικά η ασφάλεια αστικής ευθύνης αλλά όχι η πρόσθετη, μικτή κάλυψη.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξετε στην online ασφάλιση, είναι ο χρόνος που ξεκινάει να ισχύει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Εσείς μπορεί να πληρώσατε και να παραλάβατε το συμβόλαιο άμεσα, όμως το ασφαλιστήριο μπορεί να έχει ισχύ από τις 12:00 το επόμενο μεσημέρι.
Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό το κομμάτι, καθώς μπορεί για μερικές ώρες να βρεθείτε να κυκλοφορείτε ανασφάλιστοι!

Τι επιλογές έχετε για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία

Αν θέλετε ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και εξοικονόμηση χρημάτων, τότε έχετε ακόμα μερικές επιλογές!

Επιλέξτε την ετήσια διάρκεια συμβολαίου και θα δείτε μια εξοικονόμηση περίπου 15% σε σχέση με την εξάμηνη ασφάλιση και 40% σε σχέση με ένα μηνιαίο συμβόλαιο!

Όσο μεγαλύτερη η χρονική διάρκεια του ασφαλιστηρίου, τόσο μεγαλύτερη η εξοικονόμηση που θα έχετε.

Τέλος, υπάρχουν μερικές κατηγορίες εκπτώσεων που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, αν εμπίπτετε σε αυτές!

Για παράδειγμα, οι ένστολοι (αστυνομικοί – στρατιωτικοί) έχουν μια έκπτωση περίπου 15% από μερικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Στη φόρμα προσφοράς, θα συμπληρώσετε την ιδιότητά σας και θα δείτε άμεσα αν εμπίπτετε σε κάποια κατηγορία εξτρά έκπτωσης!

Υπάρχουν κι άλλες συνδυαστικές εκπτώσεις που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όπως συνεργασίες μεταξύ ασφαλιστικών εταιρειών και εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Όσοι είναι συνδρομητές NOVA έχουν αντίστοιχα έκπτωση στην ασφαλιστική Interasco, ενώ οι πελάτες Vodafone έχουν ειδικές τιμές σε μερικά ασφαλιστικά προγράμματα!

Ανακαλύψτε online ασφάλεια μηχανής και αυτοκινήτου, ασφαλιστείτε από την άνεση του σπιτιού σας και εξοικονομήστε παραπάνω από 40% στα ετήσια ασφάλιστρά σας!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top