Στάμπαρέ το, Κέρδισέ το! Πρεμιέρα για τη νέα λειτουργία του Lidl Plus με έναν μοναδικό διαγωνισμό

Στάμπαρέ το, Κέρδισέ το! Πρεμιέρα για τη νέα λειτουργία του Lidl Plus με έναν μοναδικό διαγωνισμό

Από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου έως και την Κυριακή 25 Ιουλίου οι πελάτες της Lidl Ελλάς που είναι χρήστες του Lidl Plus συγκεντρώνουν «Στάμπες Lidl Plus» και διεκδικούν 1 αυτοκίνητο Mini Countryman και πολλά ακόμα μοναδικά δώρα!

Με έναν μοναδικό διαγωνισμό εγκαινιάζει η Lidl Ελλάς τη νέα λειτουργία «Στάμπες Lidl Plus» του βραβευμένου προγράμματος πιστότητας πελατών Lidl Plus.

Σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και με αγορές από 5€ και άνω, οι πελάτες λαμβάνουν 1 στάμπα εντός της εφαρμογής. Με κάθε 5 στάμπες συγκεντρώνουν 1 συμμετοχή στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού.

Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσουν, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουν για να κερδίσουν ένα από τα παρακάτω δώρα:

• 1 αυτοκίνητο Mini OneCountrymanSpice
• 3 laptopsDellInspiron 14 5406 2in1
• 3 iPadPro 2nd Gen 256GB 4G 11″
• 3 smartphones SamsungGalaxyS21 Ultra 256GB 5G
• 10 φουσκωτές σανίδες θαλάσσης SUP Mistral
• 10 ψησταριές υγραερίου Tepro
• 10 ηλεκτρικά πατίνια Doc Green
• 10 σκούπες ρομπότ Silvercrest

Οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους χρήστες μέσω της εφαρμογής LidlPlus, ενώ η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις στάμπες που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του. Βάσει νομοθεσίας, εξαιρούνται συγκεκριμένα προϊόντα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, τα δώρα αλλά και τη διαδικασία συμμετοχής είναι διαθέσιμες εδώ.

To LidlPlus ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο, δυνατότητες συμμετοχής σε έρευνες καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Πέρα από τη λειτουργία «Στάμπες Lidl Plus» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Ιουνίου με τον μοναδικό διαγωνισμό Στάμπαρέ το, Κέρδισέ το!, έχει προστεθεί και νέα λειτουργία μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να βλέπουν το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, καθώς και τις ώρες και ημέρες που έχει λιγότερο κόσμο στο κατάστημα της επιλογής τους, ώστε να κάνουν τις αγορές τους με μεγαλύτερη άνεση.

Η Lidl Ελλάς προχωρά συνεχώς σε ενέργειες που έχουν στόχο να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη της στους πελάτες, οι οποίοι την εμπιστεύονται καθημερινά για τις αγορές τους.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

lidlplus.gr
corporate.lidl.gr
facebook.com/lidlgr
twitter.com/Lidl_Hellas_
instagram.com/lidl_hellas
linkedin.com/company/lidl-hellas
youtube.com/user/lidlhellas

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ