Μ. Φουρθιώτης: Σε εξέλιξη η σύσκεψη εισαγγελέα – ανακριτή μετά την απολογία

Μ. Φουρθιώτης: Σε εξέλιξη η σύσκεψη εισαγγελέα – ανακριτή μετά την απολογία

Μετά από έξι ώρες, ολοκληρώθηκαν οι απολογίες του τηλεπαρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη και των τριών συγκατηγορούμενών του στην υπόθεση των σκηνοθετημένων επιθέσεων στο σπίτι του πρώτου και των πυροβολισμών κατά αστυνομικών της ομάδα ΔΙΑΣ, ενώπιον του 30ου τακτικού ανακριτή.

Πλέον, η διαδικασία έχει μπει στο τελικό στάδιο με τη διάσκεψη μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα να βρίσκεται σε εξέλιξη. Από την έκβασή της θα κριθεί και η τύχη των κατηγορουμένων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, όπως και οι δύο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και των αστυνομικών.

Επιπρόσθετα οι συγκατηγορούμενοι του παρουσιαστή που βαρύνονται και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων που, όπως λένε, καταδεικνύουν ότι δεν βρισκόταν στο σημείο όπου έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Επέμειναν επίσης πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική του συνοδεία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top