Μήτρου: Κάποιοι που κουνούν το δάκτυλο στη σημερινή διοίκηση, άφησαν πίσω τους ένα οδικό δίκτυο σε άθλια κατάσταση

Μήτρου: Κάποιοι που κουνούν το δάκτυλο στη σημερινή διοίκηση, άφησαν πίσω τους ένα οδικό δίκτυο σε άθλια κατάσταση

Στη σημερινή διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και ότι αφορά το οδικό δίκτυο της πόλης, αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο τεχνικός σύμβουλος του Κωνσταντίνου Ζέρβα, Δημήτρης Μήτρου.

Όπως τονίζει ο κ. Μήτρου σε ανάρτησή του στο facebook, έπειτα από τις απαραίτητες δημόσιες διαβουλεύσεις, το σχέδιο για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα ήταν έτοιμο χάρη στην πολυευτή εργασία των στελεχών της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων του Ινστιτούτου Μεταφορών.

Με την ψήφιση του σχετικού νόμου, έγινε έλεγχος με τις νέες προδιαγραφές και ξεκίνησε η διαδικασία της τελικής έγκρισής του.

Επιπλέον, ο κ. Μήτρου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι, « καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει, όμως τα αντικειμενικά δεδομένα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και κοινός τόπος είναι ότι κάποιοι που κουνούν το δάκτυλο στη σημερινή διοίκηση, άφησαν πίσω τους ένα οδικό δίκτυο σε άθλια κατάσταση και ένα χαλασμένο οδοστρωτηράκι από το 2014».

Η ανάρτησή του:

«Όπως έχω ξαναγράψει, το Φλεβάρη του 2021 ψηφίστηκε ο Νόμος για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Χάρη στην πολυετή εργασία των στελεχών της Δνσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων και του Ινστιτούτου Μεταφορών, το σχέδιο ήταν έτοιμο μετά από τις απαραίτητες δημόσιες διαβουλεύσεις. Όταν ψηφίστηκε ο νόμος, ευθύς αμέσως έγινε έλεγχος με τις νέες προδιαγραφές και ξεκίνησε η διαδικασία της τελικής έγκρισής του. Προς ενημέρωση κάποιων που ακόμη δεν κατάλαβαν ή κάνουν πως δεν γνωρίζουν και λαϊκίζουν.

Υ.Σ. Ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει, όμως τα αντικειμενικά δεδομένα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και κοινός τόπος είναι ότι κάποιοι που κουνούν το δάκτυλο στη σημερινή διοίκηση, άφησαν πίσω τους ένα οδικό δίκτυο σε άθλια κατάσταση και ένα χαλασμένο οδοστρωτηράκι από το 2014.

(Η φωτο είναι από την οδό Αγ. Δημητρίου πριν την πρόσφατη ασφαλτόστρωσή της)».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ