Νέος συμβολικός αποκλεισμός του ΑΠΘ από φοιτητικούς συλλόγους (VIDEO)

Νέος συμβολικός αποκλεισμός του ΑΠΘ από φοιτητικούς συλλόγους (VIDEO)

Σε διήμερο αποκλεισμό του ΑΠΘ, προχωρούν αυτήν την ώρα μέλη των φοιτητικών Συλλόγων, που διαμαρτύρονται για τον νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη

Σε παράσταση διαμαρτυρίας για τον νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη, προχωρούν αυτή την ώρα φοιτητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης. Περίπου 30 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική είσοδο οχημάτων επί της Εγνατίας, απέναντι από την εμπορική πύλη της ΔΕΘ. Αυτή τη στιγμή, φοιτητές βρίσκονται και στην είσοδο της παλιάς Φιλοσοφικής Σχολής, επί της Εθνικής Αμύνης, προχωρώντας σε φραγμό της.

Δείτε το βίντεο του GRTimes:

Κρατώντας πανό, διαμηνύουν ότι προχωρούν σε διήμερο αποκλεισμό του ΑΠΘ, διεκδικώντας να ανοίξουν οι σχολές, τα εργαστήρια και οι κλινικές τους. “Ο νόμος Κεραμεως- Χρυσοχοΐδη θα μένει στα χαρτιά! Πάρτε μέτρα να ανοίξουν οι σχολές!” Γράφει ένα από αυτά που φέρει την υπογραφή των φοιτητικών συλλόγων Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Πέμπτη 22/4, αναμένεται να προχωρήσουν σε μεγάλο φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης. Η προσυγκέντρωσή τους πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 13:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Δείτε τις φωτογραφίες του GRTimes: 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ