ΠΚΜ για προσκλήσεις παρέλασης: Συγγνώμη λάθος, θα αντικατασταθούν (ΦΩΤΟ)

ΠΚΜ για προσκλήσεις παρέλασης: Συγγνώμη λάθος, θα αντικατασταθούν (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

Σάλο και μεγάλη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε το σχεδιάγραμμα της διάταξης του χώρου της παρέλασης που θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς στο πίσω μέρος των προσκλήσεων που μοιράστηκαν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε επισήμους και δημοσιογράφους, στην εξέδρα που έχει στηθεί υπήρχε ειδικό διάζωμα το οποίο προορίζονταν μόνο για…γυναίκες!

Όπως ήταν εύλογο, το ζήτημα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις (στην πλειοψηφία τους αρνητικές) κυρίως στα social media, ωστόσο όπως αποκάλυψε στο GRTimes η προϊσταμένη του Αυτοτελούς Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ελένη Κωνσταντίνου, οι προσκλήσεις αυτές δόθηκαν εκ παραδρομής, καθώς επρόκειτο για έντυπα που προορίζονταν για καταστροφή.

«Οι συγκεκριμένες προσκλήσεις ίσχυαν πριν από 15 χρόνια. Φέτος δεν υπάρχει κανένα διάζωμα. Η εξέδρα είναι ενιαία και όλοι κάθονται με όλους. Εκ παραδρομής και από λάθος, αντί των κανονικών προσκλήσεων δόθηκαν αυτές που προοριζόταν για το μηχάνημα καταστροφής» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Κωνσταντίνου στο GRTimes.

Άκυρες και μη αποδεκτές οι προσκλήσεις – Έρευνα για το λάθος

Στο μεταξύ όπως τόνισε η προϊσταμένη του Αυτοτελούς Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας, οι συγκεκριμένες προσκλήσεις που έχουν μοιραστεί είναι άκυρες, ενώ ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει και έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια διαμοιρασμού τους.

«Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι συγκεκριμένες προσκλήσεις είναι άκυρες, δεν θα ισχύσουν στην παρέλαση και όσοι τις έχουν ήδη προμηθευτεί θα πρέπει να περάσουν από το αυτοτελές γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας προκειμένου να παραλάβουν τις κανονικές. Ταυτόχρονα, ξεκινάμε έρευνα για να δούμε πώς ακριβώς οι προσκλήσεις που προορίζονταν για καταστροφή έφτασαν να μοιραστούν σε επισήμους και δημοσιογράφους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top