Πρώτη Ημερίδα για την ζωοθεραπεία στην Αθήνα

Πρώτη Ημερίδα για την ζωοθεραπεία στην Αθήνα

Τι ακριβώς είναι η ζωοθεραπεία; Σε ποια πεδία μπορεί να έχει εφαρμογή; Μπορεί ένα ειδικά διαπαιδαγωγημένο ζώο να συμβάλει στη βελτίωση ατόμων που πάσχουν και πώς;

Απαντήσεις σ’ αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα, πρόκειται να δοθούν στην 1η Ομιλία για τη ζωοθεραπεία που διοργανώνεται στην Αθήνα, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στο Ξενοδοχείο «Athens Capital M Gallery» στο Σύνταγμα.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, τα τελευταία χρόνια, η ζωοθεραπεία έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη ως ένα πρωτοποριακό εργαλείο στην υπηρεσία της υγείας του ανθρώπου. Με τη διαμεσολάβηση ενός ειδικά διαπαιδαγωγημένου ζώου και στα πλαίσια μιας δομημένης και εστιασμένης παρέμβασης, επιτυγχάνεται βελτίωση σε διάφορες ψυχικές δυσκολίες. Το ζώο ανοίγει δρόμους επικοινωνίας, όταν η ύπαρξη κάποιων δυσκολιών την περιορίζει ή την αποκλείει.

Ο Francois Beiger, ιδρυτής και πρόεδρος του Γαλλικού Ινστιτούτου Ζωοθεραπείας, ζωοθεραπευτής, ηθολόγος, εθνολόγος, με μεγάλο συγγραφικό έργο, με πολυετές ερευνητικό και κλινικό έργο στις ψυχολογικές εφαρμογές της ζωοθεραπείας – διαμεσολάβησης με το ζώο, στον Καναδά και στη Γαλλία, θα είναι ο κύριος προσκεκλημένος και ομιλητής στην εκδήλωση που οργανώνεται από την ελληνική ομάδα, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου του Γαλλικού Ινστιτούτου Ζωοθεραπείας, φορέα πιστοποιημένου από το Γαλλικό κράτος. Στην ομιλία θα πλαισιώνεται από Έλληνες συνεργάτες της ελληνικής ομάδας, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε διάφορους χώρους.

Περισσότερες Πληροφορίες :

1 η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 στο Ξενοδοχείο «Athens Capital M Gallery» στο Σύνταγμα.

Ώρα διεξαγωγής: 17.30-20.30

Κόστος συμμετοχής : 25 ευρώ (περιλαμβάνεται ΦΠΑ και καφές καλωσορίσματος)

Δήλωση συμμετοχής: https://institouto-zootherapeias.gr/seminaria-synedria/

Θα υπάρχει διαδοχική μετάφραση στα ελληνικά

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top