“Στα ροζ” το Θεαγένειο για την Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

“Στα ροζ” το Θεαγένειο για την Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

Στο πλαίσιο της Ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού, το Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Α.Ν.Θ. Θεαγένειο θα φωταγωγήσουν το νοσοκομείο σε χρώμα ροζ.

Η ενέργεια αυτή έχει σκοπό να φωτίσει τη σημασία του προληπτικού ελέγχου αναφορικά με τον καρκίνο, την στήριξη στις γυναίκες με καρκίνο μαστού καθώς και την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας στους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζονται στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 25 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. και είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας GP PHARMA.

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Nομού Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2008, από γυναίκες που βίωσαν τον καρκίνο του μαστού, με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής σε συνεργασία με μια ομάδα γυναικών από τη Θεσσαλονίκη. Σκοπός του Πανελλήνιου Συλλόγου ήταν να συνεχιστεί το έργο του και στη Θεσσαλονίκη με στόχο να δοθεί και σε άλλες γυναίκες τη βοήθεια που χρειάζονται, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση και θεραπεία και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ