Σκουπίδια, κάδοι και πέτρες στην Εγνατία μετά τα επεισόδια – Επιχείρηση-σκούπα από το Δήμο (VIDEO)

Σκουπίδια, κάδοι και πέτρες στην Εγνατία μετά τα επεισόδια – Επιχείρηση-σκούπα από το Δήμο (VIDEO)

Το δύσκολο έργο του καθαρισμού ενός από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, που πλέον μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο, αναλαμβάνουν εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου, αμέσως μετά την πορεία και τα επεισόδια που ακολούθησαν μετά την επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης στην Πρυτανεία του ΑΠΘ.

Όπως βλέπετε στο βίντεο του Grtimes, το οδόστρωμα επί της Εγνατίας Οδού είναι γεμάτο σκουπίδια από τους πολλούς κάδους που αναποδογύρισαν μέσα στο δρόμο οι ταραξίες, αλλά και πέτρες και άλλα αντικείμενα που εκσφενδόνισαν κατά των αστυνομικών.

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν το έργο τους μέσα σε μία πολύ επιβαρυμένη ατμόσφαιρα, αμέσως μετά το τέλος της σημερινής κινητοποίησης, κατά τη διάρκεια της οποίας προκλήθηκε ένταση και οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών.

Πάγια τακτική του Τμήματος της Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης για κάθε διαμαρτυρία που λαμβάνει χώρα στην περιοχή του να ορίζει επόπτες του τμήματος, οι οποίοι παρακολουθούν κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης τι προβλήματα δημιουργούνται, ώστε να είναι έτοιμοι μόλις τελειώσει να καθαρίσουν και να παραδώσουν άμεσα καθαρή την οδό.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ