Σοκάρει η θεία της μητέρας των διδύμων-«Την βασάνιζε & κινδύνευε η ζωή της», λέει στο GRTimes

Σοκάρει η θεία της μητέρας των διδύμων-«Την βασάνιζε & κινδύνευε η ζωή της», λέει στο GRTimes

Η κ. Νίκη σοκαρισμένη από την εξέλιξη που της έγινε γνωστή δε μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το κακό που θα μπορούσε να έχει συμβεί στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης και που ευτυχώς η τραγωδία απετράπη όπως η ίδια λέει τελευταία στιγμή χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της ανιψιάς της που μόλις είδε το σύζυγο κλειδαμπαρωμένο με τα δίδυμα στο αυτοκίνητο, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός 

“Μαλώνανε συνέχεια, ήταν κάποιες φορές βίαιος απέναντι της, η ανηψιά μου δεν άντεχε άλλο την κακή του συμπεριφορά κι εκείνος είχε αλλάξει μετά την εποχή που έφεραν στον κόσμο τα παιδάκια τους. Ήταν ξεκάθαρα δυστυχισμένη, ένιωθε ότι απειλείται η ίδια της η ζωή. Φανταστείτε κάποια στιγμή πήγε να την πνίξει, δεν άντεξε άλλο το κορίτσι και του ζήτησε να χωρίσουν. Ζούσε με τα 600 ευρώ από τη διατροφή και προσπαθούσε με δουλειές του ποδαριού από εδώ και από εκεί να ζήσει τα παιδιά της. Δούλευε συνέχεια, δεν ήθελε να στερηθούν τίποτα τα παιδιά.

Πώς έγινε αυτό Παναγία μου, τι θα πάθαιναν τα παιδάκια ούτε να το σκέφτομαι θέλω”, καταλήγει η θεία της μητέρας των διδύμων που εξακολουθούν να νοσηλεύονται προληπτικά στο Ιπποκράτειο, ευτυχώς χωρίς να διατρέχουν απολύτως κανένα κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top