Συνάντηση Κ. Ζέρβα – Ι. Σάββα στην ΑΔΜΘ

Συνάντηση Κ. Ζέρβα – Ι. Σάββα στην ΑΔΜΘ

Συνάντηση με τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Δρ. Ιωάννη Σάββα είχε χθες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Μιχάλη Κούπκα και τον γενικό γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης, Ευθύμη Φωτόπουλο. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην ΑΔΜΘ συζητήθηκαν θέματα της πόλης, κυρίως εκείνα για τα οποία απαιτείται η έγκριση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης. 

Στο επίκεντρο βρέθηκε και η συζήτηση για τον έλεγχο της νομιμότητας πράξεων της Αυτοδιοίκησης στο νέο θεσμικό περιβάλλον, καθώς και η έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που σχεδιάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης για τις οποίες συμφωνήθηκε επιτάχυνση των διαδικασιών. 

“Στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία της ΑΔΘΜ και του δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία υφίσταται καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της δημοτικής Αρχής” σημείωσε ο Ιωάννης Σάββας προσθέτοντας πως συμφωνήθηκε επίσης η “συνέχιση της συνεργασίας προς όφελος της πόλης μας”. 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top