Θεσ/νίκη: Πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσ/νίκη: Πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή του Λευκού Πύργου νέο μεγάλο συλλαλητήριο κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

Νεότερη ενημέρωση 9.50: Μαζικές οι αποχωρήσεις του κόσμου από το Λευκό Πύργο. Άνοιξε η λεωφόρος Νίκης και δόθηκαν στην κυκλοφορία όλες οι παρακείμενοι οδοί.

Νεότερη ενημέρωση 9.35: Στον Λευκό Πύργο επέστρεψε η πορεία. Λόγω του ότι όμως εκατοντάδες άτομα συνεχίζουν να κάθονται στον δρόμο, η λεωφόρος Νίκης παραμένει κλειστή μέχρι στιγμής όπως και η Εθνικής Αμύνης από το ύψος της Τσιμισκής μέχρι την παραλιακή.

Νεότερη ενημέρωση 8.55: Ξεκίνησε η πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Η πορεία έστριψε από την οδό Αγίας Σοφίας και κατευθύνεται προς την παραλιακή λεωφόρο Νίκης, ενώ από τους διερχόμενους διαδηλωτές ακούγονται διαρκή συνθήματα.

Η σημερινή κινητοποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της «διεθνούς ημέρας συλλαλητηρίων για την ελευθερία και τη δημοκρατία» τίτλος τον οποίο γίνονται αντίστοιχες διαδηλώσεις σε δεκάδες πόλεις σε περίπου 20 χώρες.

Το κάλεσμα για τη σημερινή συγκέντρωση ήταν για τις 7:30 και ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 1000 άτομα ενώ ο αριθμός τους αυξάνεται διαρκώς. Στη διάρκεια της συγκέντρωσης διάφορα άτομα παίρνουν το λόγο και αναφέρονται σε αρνητικές επιπτώσεις των εμβολίων. Αργότερα αναμένεται να πραγματοποιήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ