Θεσσαλονίκη: Παράνομη χωματερή «ντροπή» στη Δυτική είσοδο(ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Παράνομη χωματερή «ντροπή» στη Δυτική είσοδο(ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Με μια μεγάλη υγειονομική «βόμβα» που είναι έτοιμη να «εκραγεί», μοιάζει η παράνομη χωματερή που βρίσκεται στη Δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στον σταθμό των ΚΤΕΛ και σε μικρή απόσταση από τον αστικό ιστό.

Χιλιάδες σακούλες με μπάζα, τόνοι ολόκληροι από σκουπίδια, παλιά έπιπλα, είδη υγιεινής, νεκρά ζώα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, πεταμένα όπως όπως, σε παράδρομο της εθνικής οδού, στη Δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το video του GRTimes.gr, μια ολόκληρη περιοχή έχει μετατραπεί σε παράνομη χωματερή, μερικές μόνο δεκάδες μέτρα μακριά, από τον σταθμό των ΚΤΕΛ, από εταιρείες αλλά και από τον αστικό ιστό. Δείτε στο παρακάτω βίντεο και τι δήλωσε ένας πολίτης που περνάει συχνά από το σημείο.

Το συγκεκριμένο σημείο δεν μετατράπηκε πρόσφατα σε χωματερή και το πρόβλημα είναι γνωστό στους αρμοδίους εδώ και καιρό και έχει καθαριστεί στο παρελθόν. Καθώς ωστόσο κανείς δεν πήρε ουσιαστικά μέτρα – όπως πχ να κατασκευαστεί περίφραξη – με τον καιρό ο χώρος ξαναγέμισε, με αποτέλεσμα η εικόνα να… μιλάει από μόνη της.

Όπως φαίνεται, η συντριπτική πλειοψηφία των μπαζών προέρχεται από εργασίες ανακαίνισης σπιτιών, γεγονός που αποδεικνύει πως η ευθύνη για αυτήν την κατάσταση δεν ανήκει μόνο στα άτομα που τα πετάνε, αλλά και σε όσους πολίτες ψάχνουν έναν «φθηνό» τρόπο, για να ξεφορτωθούν όπως όπως, τα άχρηστα υλικά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ