Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορωνοϊό ο χειρουργός Χρήστος Κωνσταντάρας-Ήταν σε αναμονή για τρίτη δόση 

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορωνοϊό ο χειρουργός Χρήστος Κωνσταντάρας-Ήταν σε αναμονή για τρίτη δόση 

Παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος και βρισκόταν σε αναμονή για να του χορηγηθεί η τρίτη δόση του εμβολίου, ο γνωστός χειρουργός, Χρήστος Κωνσταντάρας έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας οικογένεια και συνάδελφους με αίσθημα βαθιάς οδύνης.

Ο καθηγητής Ιατρικής και χειρουργός στην κλινική “Άγιος Λουκάς” της Θεσσαλονίκης Χρήστος Κωνσταντάρας έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος ανέφερε μάλιστα στο GRTimes ότι ο Χρήστος Κωνσταντάρας ήταν πλήρως εμβολιασμένος και σε αναμονή για να του χορηγηθεί η τρίτη δόση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Κωνσταντάρας ήταν καρκινοπαθής και είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό με την πρώτη δόση στις 13 Ιανουαρίου και τη δεύτερη στις 3 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κλινικής:

Η διοίκηση και το προσωπικό της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», με ιδιαίτερα αισθήματα βαθιάς οδύνης, συμμετέχουμε στο πένθος για την αναχώρηση από τη ζωή του εκλεκτού και αξέχαστου συνεργάτη μας, χειρουργού Χρήστου Κωνσταντάρα.

Ο Χρήστος Κωνσταντάρας, εξαιρετικά πεπειραμένος και άρτια καταρτισμένος χειρουργός, υπήρξε γιατρός υψηλοτάτου Ιπποκρατικού ήθους και συνεργάστηκε με τον «ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ» επί δεκαετίες, παράλληλα προς τη συνεπέστατη πανεπιστημιακή σταδιοδρομία του. Άνθρωπος προσηνής, πάντοτε χαμογελαστός, με διάθεση υπηρεσίας και προσφοράς, «έγραψε ιστορία» επί δεκαετίες, αφήνοντας μνήμη αγαθή σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Υποδειγματικός οικογενειάρχης, αφήνει πίσω του την εξαιρετική σύζυγό του και δύο παιδιά, γιο και θυγατέρα, προικισμένους χειρουργούς, που συνεχίζουν επάξια την οικογενειακή παράδοση.

Η Κλινική μας χάνει τον πιστότερο και συνεπέστερο συνεργάτη της, που θα μείνει στη μνήμη και στην καρδιά μας για πάντα. Στη σύζυγο και στα παιδιά του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και διαβεβαιώνουμε για την ολόψυχη συμμετοχή μας στο πένθος τους. Η μνήμη του Χρήστου Κωνσταντάρα, ανεπίληπτη, τιμημένη, μένει στην ιστορία μας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top