Θεσσαλονίκη: Σε νοσοκομείο αποκλειστικά για Covid μετατρέπεται το Άγιος Παύλος

Θεσσαλονίκη: Σε νοσοκομείο αποκλειστικά για Covid μετατρέπεται το Άγιος Παύλος

Ως νοσοκομείο αποκλειστικά για περιστατικά Covid αναμένεται να αρχίσει να λειτουργεί από αύριο το νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.

Έναν χρόνο (9-11) αφότου είχε αρχίσει να λειτουργεί ως νοσοκομείο αποκλειστικά για ασθενείς με Covid-19, το Άγιος Παύλος θα μετατραπεί και πάλι σε νοσοκομείο αποκλειστικής χρήσης για περιστατικά κορωνοϊού, σταδιακά από αύριο Τετάρτη 11/11/2021, αναφέρουν πληροφορίες του GRTimes.

Η συγκεκριμένη απόφαση που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, έρχεται ως αποτέλεσμα της όλο και μεγαλύτερης πίεσης που δέχονται τα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης, τόσο στις απλές κλίνες, όσο και στις κλίνες ΜΕΘ που είναι ασφυκτικά γεμάτες. Είναι χαρακτηριστικό πως στο Άγιος Παύλος αυτή τη στιγμή είναι γεμάτες οι 7 κλίνες ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο “τραπέζι” των συζητήσεων για να γίνει αποκλειστικά για Covid, ήταν και το νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος” ωστόσο προκρίθηκε η λύση του Άγιος Παύλος, που καλείται πλέον να ρίξει όλες του τις δυνάμεις, στη μάχη κατά του κορωνοϊού, έχοντας όμως λιγότερο υγειονομικό προσωπικό φέτος λόγω των αναστολών εργασίας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top