Δ. Πυλαίας-Χορτιάτη: Η ανακοίνωση για την διακοπή του σχολικού πρωταθλήματος

Δ. Πυλαίας-Χορτιάτη: Η ανακοίνωση για την διακοπή του σχολικού πρωταθλήματος

Ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία ανακαλεί την άδεια παραχώρησης του δημοτικού γηπέδου μετά τα περιστατικά βίας που σημειώθηκαν σε σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του GRTimes.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης παραχώρησε αφιλοκερδώς το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ποδοσφαίρου «Αντώνης Καραμπουρνιώτης» στην Πυλαία για τη διεξαγωγή του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Την ευθύνη για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος έχει η Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης καθώς ο Δήμος μόνο παραχωρεί τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις για την πραγματοποίηση των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Δυστυχώς πέρα από κάθε πνεύμα ευγενούς αθλητικής άμιλλας γίναμε τις τελευταίες μέρες μάρτυρες συνεχών επεισοδίων με τη ρίψη καπνογόνων και άλλων εκρηκτικών καθώς και επεισοδίων βίας από μαθητές σε βάρος καθηγητή αλλά και μεταξύ τους, με αποτέλεσμα την διακομιδή 15χρονου ανηλίκου στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Επειδή ο Δήμος δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να παρακολουθεί ως θεατής φαινόμενα βίας που μεταφέρουν ακόμη και σε σχολικούς αγώνες τις εικόνες των ελληνικών γηπέδων, με μεγάλη του λύπη και για τη διασφάλιση της τάξης και της ακεραιότητας τόσο των αθλητών αλλά και των θεατών αποφασίζει την ανάκληση της άδειας παραχώρησης διεξαγωγής των αγώνων με άμεση εφαρμογή από αύριο Τρίτη 21/02/2023. Παράλληλα καλεί την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Αστυνομία να εγγυηθούν την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών σχολικών αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Θεσσαλονίκη: Επ’ αόριστον διακοπή στο σχολικό πρωτάθλημα μετά από τα περιστατικά βίας

Επεισόδιο μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης – Στο νοσοκομείο 15χρονος

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος επιτέθηκε σε καθηγητή εν ώρα αγώνα σχολικού πρωταθλήματος και συνελήφθη

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top