ΕΒΕΘ: Επιδότηση επιχειρήσεων για συμμετοχή στη Hotelia 2021

ΕΒΕΘ: Επιδότηση επιχειρήσεων για συμμετοχή στη Hotelia 2021

Συνεχίζεται η επιτυχής διεξαγωγή του Προγράμματος Επιδότησης Εκθέσεων Εσωτερικού του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο αυτό, οι επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΘ μπορούν να λάβουν μέρος στη φετινή Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού HOTELIA, στις  12-14 Νοεμβρίου 2021.

Όπως και σε προηγούμενες διοργανώσεις, το ΕΒΕΘ έχει δεσμεύσει χώρο, προκειμένου να στεγάσει, προσφέροντας επιδότηση, ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις-μέλη του, που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων, της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, της οργάνωσης εξωτερικών χώρων, του εξοπλισμού μαζικής εστίασης, των κατασκευών και της ανακαίνισης, των συστημάτων ασφάλειας κλπ.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των εταιριών που θα επιδοτηθούν, κατά την οποία θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου, για ένα έτος τουλάχιστον και να εξοφλεί κάθε χρόνο, ανελλιπώς, τα τέλη διατήρησης της μερίδας της στο ΓΕΜΗ, καθώς και τις συνδρομές της στο Επιμελητήριο ενώ για τη διαδικασία συμμετοχής πατήστε εδώ.

Να σημειωθεί ότι το ΕΒΕΘ έχει αποφασίσει να επεκτείνει το πρόγραμμα επιδότησης εκθέσεων εσωτερικού, έτσι ώστε να καλύψει το έτος 2022 και τις Διεθνείς Εκθέσεις: DETROP/ARTOZYMA (26–28/2/2022), ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (10-13/3/2022) και FRESΚON (7-9/4/2022), που θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις-μέλη μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr, πεδίο σημαντικά θέματα, ή να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ. 2310-370132.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ