ΕΒΕΘ- ΠΑΜΑΚ: Πως ο covid άλλαξε τις καταναλωτικές συνήθειες

ΕΒΕΘ- ΠΑΜΑΚ: Πως ο covid άλλαξε τις καταναλωτικές συνήθειες

To EBEΘ και το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, διοργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση, την Τετάρτη 26 Μαίου, στις 15.00, με θέμα: «Νέες καταναλωτικές συμπεριφορές και προσαρμογή των επιχειρήσεων στις διαδικτυακές πωλήσεις-Η καταλυτική επίδραση της πανδημίας».

Σημειώνεται ότι το ΕΒΕΘ, καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας, υλοποιεί σειρά δημοσκοπήσεων και μελετών για την καταγραφή του φαινομένου αυτού και την εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων, προκειμένου να αξιοποιηθούν από τις επιχειρήσεις – μέλη του, που καλούνται σήμερα να επαναλειτουργήσουν σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

15.00-15.10 Χαιρετισμοί:

  • Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, Α Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ
  • Κατερίνα Γκοτζαμάνη, Καθηγήτρια, Διευθύντρια ΔΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ, Διευθύντρια, Εργαστηρίου Επιχειρηματικής Αριστείας του ΠΑΜΑΚ

15.10-15.50 Παρουσιάσεις:

  • Αναστασία Θεοδώρου, Ερευνήτρια Μάρκετινγκ, “Η ανίχνευση των επιπτώσεων της πανδημίας του Covid-19 στην καταναλωτική συμπεριφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης”.
  • Πασχάλης Τεμεκενίδης, Διευθυντής Ερευνών εταιρείας δημοσκοπήσεων Palmos Analysis: “Οι απόψεις των επιχειρήσεων για τις αλλαγές στην καταναλωτική συμπεριφορά και οι προκλήσεις για προσαρμογή και ανάπτυξη τους”.

15.50-16.20 Συζήτηση μεταξύ εισηγητών και ακροατηρίου.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό, κατόπιν εγγραφής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, στην πλατφόρμα zoom, πατώντας εδώ , μέχρι το πρωί της Τετάρτης 26.5.21 και ακολούθως θα λάβουν το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:  Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ,  τηλ. 2310-370132

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ