Φοιτητική Λέσχη ΑΠΘ: Φοιτητές μοίρασαν μόνοι τους το φαγητό – Παρέμβαση κατά της κάρτας σίτισης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Φοιτητική Λέσχη ΑΠΘ: Φοιτητές μοίρασαν μόνοι τους το φαγητό – Παρέμβαση κατά της κάρτας σίτισης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Να μοιράσουν μόνοι τους τις μερίδες φαγητού που ήταν έτοιμες στη φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ, αποφάσισαν φοιτητές, καταγγέλλοντας ότι οι εργαζόμενοι της Λέσχης απομακρύνθηκαν μετά από την εντολή του εργολάβου.

Με χειροκροτήματα αντέδρασαν φοιτητές, όταν μερικοί από τους συμφοιτητές τους πέρασαν πίσω από τους πάγκους της κουζίνας στη λέσχη, αρχίζοντας να μοιράζουν από μόνοι τους μερίδες με φαγητό.

Όλα έγιναν στη διάρκεια της παρέμβασης που πραγματοποίησαν νωρίτερα μέλη φοιτητικών συλλόγων που διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό από τη λέσχη, για όσους δεν διαθέτουν κάρτα σίτισης.

Στη διάρκεια της παρέμβασης ζητήθηκε από τους εκπροσώπους της εργολαβίας να πάρουν μία μερίδα φαγητό και να μη μείνουν νηστικοί, οι φοιτητές χωρίς κάρτα, αίτημα το οποίο δεν έγινε αποδεκτό.

Στη συνέχεια οι φοιτητές αντιδρώντας μπήκαν μαζικά στον χώρο της Λέσχης, απαιτώντας να σιτιστούν. Ωστόσο οι εργαζόμενοι που ήταν υπεύθυνοι για τον διαμοιρασμό των μερίδων, δέχτηκαν εντολή να απομακρυνθούν από το χώρο της κουζίνας, με αποτέλεσμα να περιμένουν για αρκετή ώρα να σιτιστούν, τόσο οι φοιτητές που διέθεταν κάρτα σίτισης όσο και αυτοί που δεν είχαν.

Μετά από αρκετά λεπτά και μετά από έντονες διαμαρτυρίες, οι φοιτητές πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και μερικοί από αυτούς πέρασαν από την άλλη πλευρά της κουζίνας, αρχίζοντας να μοιράζουν το φαγητό, με τους συμφοιτητές τους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα φωνάζοντας συνθήματα για δωρεάν παιδιά και δωρεάν σίτιση για όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΘ: Διαμαρτυρία φοιτητών για το ποντίκι στη Λέσχη και την κάρτα σίτισης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Ποντίκι κάνει βόλτα μέσα στη Λέσχη του ΑΠΘ (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top