“Πυρά” Φωτιάδη κατά της διοίκησης του ΒΕΘ

“Πυρά” Φωτιάδη κατά της διοίκησης του ΒΕΘ

Την τακτική της διοίκησης του ΒΕΘ να αγνοήσει επιδεικτικά το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, κατήγγειλε ο επικεφαλής της επιμελητηριακής παράταξης «Ένωση Βιοτεχνών- Νέοι Ορίζοντες», Ιωάννης (Στάθης) Φωτιάδης με αφορμή ένα μείζον θέμα που αφορά την επιβίωση και την ανάπτυξη της πλειονότητας των επιχειρήσεων-μελών της, τη ΔΕΘ.

Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ του ΒΕΘ, ο κ. Φωτιάδης άσκησε δριμεία κριτική στη διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ένα ζήτημα «που αφορά την κοινωνία και τις επιχειρήσεις ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας και δεν περιορίζεται στα στενά όρια του κέντρου της πόλης». Όπως ο ίδιος υπενθύμισε, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΒΕΘ, σε προηγούμενη συνεδρίασή του, είχε εξουσιοδοτήσει τη Διοικητική Επιτροπή προκειμένου να διερευνήσει διεξοδικά λύσεις που βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο επίκεντρο ενός άτυπου δημόσιου διαλόγου για τη «Νέα Έκθεση».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Φωτιάδη, «η διοικητική επιτροπή επέλεξε να παρακάμψει το ΔΣ αποφασίζοντας –κατά πλειοψηφία της ΔΕ, καθώς ο ένας εκ των δύο αντιπροέδρων τάσσεται υπέρ της μετεγκατάστασης- να δώσει τις… ευλογίες της στο project της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo και σε μια λύση που έχει πολλά κενά και δημιουργεί έντονο προβληματισμό για το μέλλον της Θεσσαλονίκης και για την επιβάρυνση του κέντρου της πόλης που ήδη ασφυκτιά. Δεν μπορεί η διοίκηση να συνυπογράφει το σχέδιο της ανάπλασης

 

 

 

 

 

 

στο… όνομα του ΒΕΘ αγνοώντας το σημαντικότερο ‘’κύτταρο’’ λειτουργίας του Επιμελητηρίου, το Διοικητικό του Συμβούλιο».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ