Θέρμη: Στο «δρόμο» οι κάτοικοι μετά το χθεσινό δυστύχημα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θέρμη: Στο «δρόμο» οι κάτοικοι μετά το χθεσινό δυστύχημα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σε διαμαρτυρία και κατάληψη της οδού Κουγιάμη, προχώρησαν σήμερα δεκάδες κάτοικοι της Θέρμης, καταγγέλλοντας την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου δρόμου και ζητώντας τη λήψη άμεσων μέτρων, μετά και το χθεσινό δυστύχημα στο οποίο ένας 50 χρονος έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Φωνές και διαμαρτυρίες κατά του δημάρχου Θέρμης

Ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος που βρέθηκε στο σημείο, δέχτηκε τις έντονες διαμαρτυρίες και τα παράπονα των κατοίκων, οι οποίοι έκαναν λόγο για ένα δρόμο καρμανιόλα, καθώς εκτός από το χθεσινό δυστύχημα, έχουν συμβεί δεκάδες ακόμη άλλα και ατυχήματα. Όπως ανέφεραν δεν υπάρχουν διαβάσεις, πεζοδρόμια, φωτισμός, φανάρια, ενώ στο δρόμο αναπτύσσονται ταχύτητες από τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να τίθενται σε κίνδυνο οι ζωές και των παιδιών που πηγαίνουν στα σχολεία της περιοχής.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θέρμης δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη δημιουργία δύο κυκλικών κόμβων με τους οποίους οι οδηγοί θα είναι αναγκασμένοι να κόψουν ταχύτητα ενώ σύντομα θα μπει και φωτισμός. Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top