Τεράστιες ζημιές από το μπλακ άουτ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Τεράστιες ζημιές από το μπλακ άουτ  στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Σε απόγνωση βρίσκονται δεκάδες επιχειρηματίες στην Ανατολική Θεσσαλονίκη λόγω της πολύωρης διακοπής ρεύματος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ρεπορτάζ: Αλέξης Αλεξιάδης 

Παγωτά, αλλαντικά, κρέατα και πολλά άλλα ευπαθή προϊόντα καταστράφηκαν με αποτέλεσμα οι καταστηματάρχες να αναγκαστούν να τα πετάξουν.


Κάποιοι τυχεροί αντιλήφθηκαν έγκαιρα τη διακοπή και φρόντισαν να μεταφέρουν τα προϊόντα σε ψυγεία σε άλλες περιοχές, ενώ άλλοι, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του Grtimes.gr, χρησιμοποιούν γεννήτριες προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν οι επιχειρήσεις τους.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει τι ώρα ακριβώς θα αποκατασταθεί η βλάβη και επίσης, όλοι δηλώνουν άγνοια για το αν ο ΔΕΔΔΗΕ ή κάποιος άλλος αρμόδιος οφείλει να τους αποζημιώσει για τις ζημιές που έπαθαν.

Eίναι χαρακτηριστική η περίπτωση επιχείρησης που πουλάει μόνο παγωτά, η ζημιά στην οποία, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της που δεν ήθελε να μιλήσει επώνυμα, είναι ολοκληρωτική.

Στην ίδια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, υποκαταστήματα μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ που βρίσκονται στην περιοχή, τα οποία αναγκάστηκαν να κλείσουν. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνουν οι τόνοι των ευπαθών τροφίμων που έχουν στα ψυγεία τους.

Στη συμβολή των οδών Βούλγαρη και Μελενίκου σημειώθηκε η μία από τις δύο σοβαρές βλάβες στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες του Grtimes.gr πολυμελές συνεργείο προσπαθεί να αποκαταστήσει την υπόγεια βλάβη το συντομότερο δυνατόν.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης ενδεχομένως να αργήσει άλλες τρεις με τέσσερις ώρες περίπου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ