Θεσ/νίκη: Αρνητικά και τα 784 τεστ κορωνοϊού σε εκπαιδευτικούς

Θεσ/νίκη: Αρνητικά και τα 784 τεστ κορωνοϊού σε εκπαιδευτικούς

Αρνητικά βγήκαν όλα τα τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκαν στους εκπαιδευτικούς του Δήμου Θεσσαλονίκης εν όψει ανοίγματος των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διενέργεια rapid tests στους εκπαιδευτικούς και στο βοηθητικό προσωπικό των σχολείων που πρόκειται να επαναλειτουργήσουν από αύριο. Τα τεστ, που είχαν προαιρετικό χαρακτήρα, διενεργήθηκαν από κλιμάκια του ΕΟΔΥ μέσα στο τρέχον Σαββατοκύριακο, με τους εκπαιδευτικούς να προσέρχονται μαζικά και να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χτες και σήμερα διενεργήθηκαν 784 τεστ, τα οποία στο σύνολό τους ήταν αρνητικά.

Εξάλλου, όπως έχει επισημάνει η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης Δήμητρα Ακριτίδου, όλα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης έχουν εξοπλιστεί με μεγάλες ποσότητες καθαριστικών και απολυμαντικών, ενώ θα λειτουργούν και με αυξημένο προσωπικό καθαριότητας, καθώς οι καθαριστές των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα μεταφερθούν στα σχολεία της πρωτοβάθμιας.

(φωτογραφία αρχείου)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ