Θεσσαλονίκη: Αντιδράσεις για ναζιστικό ύμνο σε συγκέντρωση υγειονομικών (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Αντιδράσεις για ναζιστικό ύμνο σε συγκέντρωση υγειονομικών (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Με τον ναζιστικό ύμνο επέλεξαν να πλαισιώσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους, έξω από τα γραφεία των υγειονομικών περιφερειών στην Αριστοτέλους, μέλη της Πανελλήνιας Ομάδας Υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, προκαλώντας την αντίδραση περαστικών.

Οι υγειονομικοί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση γιατί όπως είπαν θέλησαν να τονίσουν τον αυταρχισμό της κυβέρνησης σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ωστόσο δεν … υπολόγισαν τις αντιδράσεις των περαστικών.

Κάποιοι σταμάτησαν και ζήτησαν… εξηγήσεις από τους υγειονομικούς για την επιλογή τους. Τα πνεύματα προς στιγμήν οξύνθηκαν, με τους περαστικούς να λένε στους υγειονομικούς πως η μουσική επιλογή τους είναι άστοχη, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί ένταση.

 

Έξω από τα γραφεία των υγειονομικών περιφερειών στην Αριστοτέλους παραμένουν συγκεντρωμένα τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

 

“Πολιτικοποιούν μια πράξη ατομικής υγείας και βγάζουν σε αναστολή υγιείς εργαζόμενους, αφήνοντας τα νοσοκομεία υποστελεχομένα” ανέφερε σε οξύ τόνο η κυρία Αθανασία Πέτσα ειδική παιδαγωγός στο Ψυχιατρείο της Σταυρούπολης.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top