Θεσσαλονίκη: Η εστίαση έχασε το 70%- 80% του τζίρου της- φουντώνει η ανεργία

Θεσσαλονίκη: Η εστίαση έχασε το 70%- 80% του τζίρου της- φουντώνει η ανεργία

«Η εστίαση στις τουριστικές περιοχές έχασε το 80% του τζίρου της». «Αναπνέουμε ακόμη χάρη στην επιστρεπτέα προκαταβολή». «Επιχειρήσεις του κέντρου ψάχνουν για αγοραστή». «Το 50%-60% του προσωπικού στην εστίαση θα βγει στην ανεργία». «Πληρώνουμε μόνο προσωπικό και προμηθευτές, όλα τα υπόλοιπα πάνε για ρύθμιση». «Με τα οριζόντια μέτρα ο κλάδος πληρώνει κάποιους ανόητους που κάνουν πάρτι».

Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από όσα είπαν στο GRTimes.gr επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης στη Θεσσαλονίκη, με την πόλη και το νομό, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων covid-19 να έχει μπει από τις 11 Αυγούστου και τουλάχιστον ως το τέλος του μήνα, στην «κόκκινη ζώνη» του κορωνοϊού και σε αυστηρότερα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Το …κλήμα ήταν που ήταν στραβό, στράβωσε ολότελα με το αναγκαστικό κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης στις 12 τα μεσάνυκτα και, το όριο των 50 συμμετεχόντων σε κοινωνικές και δημόσιες εκδηλώσεις.

Για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου, μίλησαν στο GRTimes.gr oι:

Δέσποινα Μαυρομάτη («Ζύθος»& «ΝΤΟΡΕ Ζύθος»), ταμίας της Ένωσης Εστιατόρων, Ψητοπωλών & Καφέ-Μπαρ ν. Θεσσαλονίκης.

Μάριος Παπαδόπουλος ( «Αβέρωφ Ζαχαροπλαστείο»), πρόεδρος της Συντεχνίας Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης και β’ αντιπρόεδρος του ΒΕΘ.

Χρήστος Κουδούνης («Ούζου Μέλαθρον»), εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης.

Μάριος Ίννος, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης καφέ και wine bars, εστιατορίων ( «Chilai», «Μοi», «Vin») και συνιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος.

Η Θεσσαλονίκη, ούτως ή άλλως τουρισμό δεν έχει φέτος και από τις 11 Αυγούστου, τρώει νωρίς, πηγαίνει για ύπνο νωρίς και, όπως δείχνουν τα πράγματα…από το φθινόπωρο, εκατοντάδες εργαζόμενοι θα πάνε στα σπίτια τους, γιατί η ανεργία θα κτυπήσει κόκκινο, ενώ πάρα πολλές επιχειρήσεις, που κρατιούνται με τα νύχια και τα δόντια, θα αναγκασθούν να βάλουν λουκέτο.

Η ελπίδα για μία μικρή τόνωση της κίνησης, που αναμενόταν ότι θα δοθεί με την Έκθεση, χάθηκε με τη ματαίωση της 85ης ΔΕΘ, αν και υπάρχουν επιχειρηματίες που πιστεύουν ότι η Γενική Έκθεση του Σεπτεμβρίου, τα τελευταία αρκετά χρόνια επηρεάζει ως και αρνητικά τον κλάδο της εστίασης, επειδή συνοδεύεται από κινητοποιήσεις ενώ παράλληλα απασχολεί μεγάλο αριθμό ατόμων εσωτερικά.

«Αναπνέουμε με τις επιστρεπτέες προκαταβολές»

«Οι Τράπεζες δεν μας χρηματοδοτούν, αναπνέουμε με τις επιστρεπτέες προκαταβολές», τόνισε η κα. Μαυρομάτη λέγοντας ότι το κλείσιμο των επιχειρήσεων εστίασης στις 12 το βράδυ, είναι το τελευταίο κερασάκι στην πικρή τούρτα του covid-19, αφού οι επιχειρήσεις έχουν χάσει άνω του 60% του τζίρου τους, με τις απώλειες να ξεπερνούν το 80% για τα εστιατόρια/ταβέρνες στις τουριστικές περιοχές, όπως είναι τα Λαδάδικα.

Η κα. Μαυρομάτη δίνει ένα παράδειγμα που φανερώνει πόσο άσκημα είναι τα πράγματα. «Στο Ζύθο υπάρχουν ημέρες, πολλές, που βγάζουμε δύο κουβέρ όταν ημερήσια, κατά μέσο όρο, βγάζαμε 256 κουβέρ. Τώρα αν τύχει και βάλουμε 50, νομίζουμε ότι «σκίσαμε». Αναπόφευκτα πετιούνται αναλώσιμα».

Κατά την άποψη της επιχειρηματία, η κίνηση είναι τόσο μειωμένη, που το υποχρεωτικό κλείσιμο στις 12 τα μεσάνυκτα, δεν επηρεάζει ιδιαίτερα. Και η μειωμένη κίνηση αναπόφευκτα οδήγησε σε μείωση του προσωπικού από 50-60 άτομα, σε 20.

«Στις αρχές του φθινοπώρου, δυστυχώς, θα κλείσουν πολλές επιχειρήσεις. Πωλούνται επιχειρήσεις στην καρδιά της πόλης. Έπρεπε η Πολιτεία να ακούσει εξ’ αρχής τις προτάσεις μας, να ληφθούν μέτρα αντίστοιχα εκείνων που λήφθηκαν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Τα μέτρα ήταν ημίμετρα. Οι επιχειρήσεις που έχουν τέτοια δραματική μείωση τζίρου, δεν μπορούν να σηκώσουν το κόστος λειτουργίας», τόνισε η κα. Μαυρομάτη.

«Μας κόβουν το 30% του βραδινού τζίρου»

Το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης στις 12 τα μεσάνυκτα, συνεπάγεται απώλεια 30% του βραδινού τζίρου, όταν ήδη εστιατόρια και ταβέρνες έχουν μείωση τζίρου που ξεπερνάει το 50% ως και το 60%, δήλωσε στο GRTimes.gr o κ. Χρήστος Κουδούνης, εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης.

Η Πρωτοβουλία γεννήθηκε στην εποχή του κορωνοϊού αλλά οι στόχοι της είναι ευρύτεροι καθώς τώρα είναι η εποχή να αντιμετωπισθούν δομικά προβλήματα του κλάδου εστίασης, ενός κλάδου με πολύ σύνθετο προφίλ- πιάνει από μπουγατσάδικα ως νυκτερινά κέντρα- όπως επίσης με πολλούς …αλεξιπτωτιστές.

Οι επιπτώσεις του covid-19 είναι ήδη τρομακτικές και θα φανούν καθαρότερα από το Σεπτέμβριο, ποιες επιχειρήσεις θα ανοίξουν και ποιοι επιχειρηματίες δεν θα ξαναβάλουν το κλειδί στην πόρτα του καταστήματός τους.

«Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, το 50%-60% του προσωπικού των επιχειρήσεων εστίασης, θα βγει στην ανεργία. Δεν ωφελεί οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, καθημερινά, να κάνουν φύλλο- φτερό τις επιχειρήσεις», πρόσθεσε ο κ. Κουδούνης.

Να σημειωθεί ότι η Πρωτοβουλία έχει φθάσει μέχρι και τον πρωθυπουργό στην προσπάθειά της να πείσει ότι απαιτείται η δημιουργία μίας Γενικής Γραμματείας Επισιτισμού, στο πλαίσιο του Υπουργείου Τουρισμού, για τη ρύθμιση των θεσμικών θεμάτων του Κλάδου, αλλά και την παρακολούθησή του.

«Το πρόβλημα θα φανεί το χειμώνα»

Το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 το βράδυ, δεν επηρεάζει τα ζαχαροπλαστεία γιατί ακόμη και αυτά που διαθέτουν σάλα, δεν έχουν πελατεία μετά τις 9-10 μ.μ., όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Να σημειωθεί ότι στο νομό Θεσσαλονίκης υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 ζαχαροπλαστεία από τα οποία περίπου τα 1.500 διαθέτουν σάλα με τραπεζάκια. Ο αριθμός των καταστημάτων ανεβαίνει στις 8.000 αν προστεθούν τα μπουγατσάδικα που σχεδόν όλα διαθέτουν χώρους για το πρωϊνό των πελατών.

«Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει η τάση, στη Θεσσαλονίκη, να δημιουργούνται σάλες στις οποίες οι πελάτες μπορούν να πάρουν το γλυκό τους ή και brunch. Το πόσο θα επηρεαστούν οι τζίροι αυτών των επιχειρήσεων, θα το διαπιστώσουμε όταν πέσουν οι θερμοκρασίες και χειμωνιάσει.

«Ειδικά για τα ζαχαροπλαστεία θα έλεγα ότι θα επηρεαστούν περισσότερο από την οικονομική δυσπραγία που έφερε η υγειονομική κρίση κι’ αυτό επειδή το γλυκό δεν είναι είδος ανάγκης. Μειώσεις στο εισόδημα, ανασφάλεια για το τι φέρνει το μέλλον, πλήττουν τον κλάδο μας», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Όμως τα ζαχαροπλαστεία δέχονται και ένα ακόμη πλήγμα, ειδικά αυτή την περίοδο, καθώς η «Θεσσαλονίκη- πόλη του γλυκού», θα χάσει πωλήσεις επειδή δεν θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση του Σεπτεμβρίου.

Ο κορωνοϊός, επισημαίνει ο κ. Παπαδόπουλος, θα έχει και μεσοπρόθεσμες επιπτώσεις καθώς τα μέτρα προστασίας, οι αλλαγές στις συνήθειες των ανθρώπων, είναι πολύ πιθανό να αφήσουν και αλλαγές στους τρόπους διασκέδασης, κάτι που επίσης θα επιδράσει στην οικονομία και το επιχειρείν.

«Χάνονται χιλιάδες μεροκάματα από την αγορά»

Η κατάσταση για τα καφέ- μπαρ και εστιατόρια είναι δραματική και όχι απλώς δύσκολη, δηλώνει ο κ. Ίννος προσθέτοντας ότι οι τζίροι των καταστημάτων έχουν μειωθεί κατά 70%.

«Μετά την άρση του lock down, υπήρχε αρκετή κίνηση, είμασταν λίγο χαμηλότερα από τα περυσινά νούμερα. Από τα μέσα Ιουλία όμως και μετά, η κατάσταση άρχισε σταδιακά να χειροτερεύει. Οι δικές μας οι επιχειρήσεις, με τους περιορισμούς στο ωράριο λειτουργίας, έχουν έρθει σε δραματική κατάσταση. Ο Έλληνας, το καλοκαίρι, δεν βγαίνει για φαγητό ή ποτό, πριν τις 9- 10 το βράδυ.

«Πληρώνουμε όλοι, οι συνεπείς επιχειρηματίες, επειδή κάποιοι λίγοι ‘ανόητοι’, επιμένουν να κάνουν πάρτι. Το κράτος να κλείσει αυτές τις επιχειρήσεις και να αφήσει τους υπόλοιπους να λειτουργήσουν με ηρεμία», επέμεινε ο επιχειρηματίας, που έχει μειώσει το προσωπικό του στο ¼.

«Θα κλείσουν πάρα πολλά καταστήματα, υπάρχουν συνάδελφοι που ζητούν δανεικά, άλλοι που ήδη ψάχνουν αγοραστές για τις επιχειρήσεις τους. Θα υπάρξει έκρηξη της ανεργίας, το θεωρώ βέβαιο, χάνονται χιλιάδες μεροκάματα.

«Μας κοροϊδεύουν με τα δήθεν μέτρα που λήφθηκαν. Από τη μία πλευρά στις χορηγήσεις, αναστέλλονται οι πληρωμές στο κεφάλαιο αλλά συνεχίζουν να τρέχουν οι τόκοι. Οι ασφαλιστικές εισφορές είναι υψηλές, το ΦΠΑ επίσης», πρόσθεσε ο κ. Ίννος ο οποίος προβλέπει έναν υποτονικό χειμώνα για τις επιχειρήσεις που θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι, ότι το φθινόπωρο θα ξεδιπλωθεί η πραγματική έκταση μίας μεγάλης κρίσης στην κλάδο της εστίασης, που πάει χέρι- χέρι με την κρίση στον τουρισμό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11:1528/10

Μόσιαλος: Τα κρούσματα είναι περισσότερα από όσα ανακοινώνονται Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:1328/10

Το μήνυμα του πιλότου F-16 για την 28η Οκτωβρίου (VIDEO) Ελλάδα ,Σημαντικά

11:0128/10

Μαχητικά αεροσκάφη στον ουρανό της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

11:0028/10

ΗΠΑ: Χάκαραν το προεκλογικό site του Τραμπ Διεθνή ,Πολιτική

10:4828/10

Μισέλ: Η ΕΕ θα αξιολογήσει τη συμπεριφορά της Τουρκίας πριν το τέλος του έτους Διεθνή ,ΕΕ ,Σημαντικά

10:4528/10

Στο Καστελλόριζο η μεγαλύτερη ελληνική σημαία Κοινωνία

10:3228/10

Συνελήφθη ο πλοίαρχος του Maersk Launceston για πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

10:3028/10

Δενδροπόταμος: Συνελήφθη 52χρονη για περισσότερα από 20 κιλά κάνναβη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

10:3028/10

Τζόκερ: Στην Παραμυθιά το «χρυσό» δελτίο Κοινωνία

10:1928/10

Κακοκαιρία «Κίρκη»: Δυνατοί άνεμοι, αφρικανική σκόνη και βροχή στα νότια Ελλάδα ,Σημαντικά

10:1528/10

Θ. Καράογλου: Λέμε «ΟΧΙ» σε όσους επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα Β.Ελλάδα ,Πολιτική

10:0028/10

Μήνυμα στην Τουρκία από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στην Ημερήσια Διαταγή για την 28η Οκτωβρίου (V... Ελλάδα ,Κοινωνία

09:5628/10

Στο υποβρύχιο Παπανικολής ο Κ. Μητσοτάκης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

09:4528/10

Covid: Σοκ στην Ισπανία από τον ημερήσιο αριθμό νεκρών Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:3028/10

Ο Αντώνης Κανάκης πρωταγωνιστής στην καμπάνια των Ενεργών Μπαμπάδων (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

09:1828/10

Εξαδάκτυλος: Ώρες από το κόκκινο απέχει η Θεσσαλονίκη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

09:1528/10

Στ. Καλαφάτης: Ναι μας λείπει η παρέλαση αλλά… Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτική

09:0028/10

Κυκλοφορεί ο μεγάλος δίσκος με τίτλο «Άλμπουμ» του Χάρη Μακρή Ελλάδα

08:5428/10

Μια συγκέντρωση σήμερα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:4528/10

Ποια είναι τα σενάρια για την επόμενη μέρα του κορωνοϊού Ελλάδα ,Κορωνοϊός

08:3528/10

Τουρκία: Έξαλλη με τον ημίγυμνο Ερντογάν του Charlie Hebdo (ΦΩΤΟ) Διεθνή ,Σημαντικά

08:3028/10

Πρόγραμμα «Γέφυρα»: Λήγει στις 31/10 η προθεσμία Χωρίς κατηγορία

08:2028/10

Ella Fitzgerald: Βρέθηκε η «χαμένη ηχογράφηση» του 1962 Πολιτισμός

08:1028/10

Μεσόγειος Θάλασσα: 229.000 τόνοι πλαστικών διαρρέουν κάθε χρόνο Περιβάλλον

08:0428/10

Δερμιτζάκης: Μπορεί να ζήσουμε σκηνές Ιταλίας! Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:0028/10

Σαν σήμερα: Το ΟΧΙ των Ελλήνων-Μαρτυρίες από λογοτεχνικά κείμενα Ελλάδα ,Κοινωνία

07:5028/10

Φράγμα Χαβρία: Ενδιαφέρον από μεγάλους κατασκευαστές και ΕΥΑΘ Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:3528/10

Απόδραση σε Covid free προορισμό με φημισμένα πέτρινα γεφύρια και εθνικό δρυμό (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

07:2028/10

Τα γλυκά και τα ζαχαρωτά που τρελαίνουν τα παιδιά! Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

07:1428/10

28η Οκτωβρίου: Στη… σκιά του covid και χωρίς παρελάσεις Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

07:1028/10

«Κίρκη»: Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα Ελλάδα

07:0528/10

Το «ΟΧΙ» του 1940 σε σκίτσο του Νικολαΐδη Θεσσαλονίκη

07:0028/10

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη Ελλάδα ,Σημαντικά

23:5927/10

Μεγάλη αύξηση των νεκρών από κορωνοϊό στην Ιταλία Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5027/10

ΔΕΗ: Πότε θα ισχύσει το χειμερινό νυκτερινό οικιακό τιμολόγιο Ελλάδα ,Κοινωνία

23:4027/10

Τηλεοπτικό διάγγελμα Μακρόν για την επιδείνωση του κορωνοϊού Χωρίς κατηγορία

23:3027/10

Κορωνοϊός – Ισπανία: Απεργούν οι γιατροί την κρίσιμη στιγμή Διεθνή ,Κοινωνία

23:2027/10

Πομπέο σε Αρμενία-Αζερμπαϊτζάν: Σεβαστείτε την εκεχειρία Διεθνή ,Κοινωνία ,Πολιτική

23:1027/10

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση σπατάλησε το χρόνο που κέρδισε η κοινωνία Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:0027/10

Οι ευχές του Φίλη στην Κεραμέως για ταχεία ανάρρωση από τον κορωνοϊό Κορωνοϊός ,Πολιτική

22:5027/10

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη χθεσινή καταδίωξη στη Νεάπολη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

22:4827/10

Μοτοπορεία του «Ιερού Λόχου» στη Θεσσαλονίκη (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

22:4027/10

Δ. Ωραιοκάστρου: Εξυπηρέτηση μέσω myKEPlive από τα ΚΕΠ Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

22:3027/10

Καστοριά: Νεκρή αρκούδα 250 κιλών μετά από τροχαίο Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

22:2027/10

Σουηδία: Διπλασιασμός ασθενών με Covid-19 στις ΜΕΘ Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:1027/10

Ινδία-Covid-19: Πλησιάζουν τα 8 εκατ. τα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0027/10

FIFA: Θετικός στον κορωνοϊό ο Τζιάνι Ινφαντίνο Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:5027/10

Novartis: Σαμαράς, Λοβέρδος και Βενιζέλος καταθέτουν για Παπαγγελόπουλο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

21:4027/10

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης Κορωνοϊός ,Πολιτική

21:3027/10

Εργασίες συντήρησης στην Π.Ο Θεσσαλονίκης από την Πέμπτη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

21:2027/10

Κορωνοϊός: Δωρεάν rapid test στο Περιστέρι Κορωνοϊός

21:1027/10

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δ. Κατσίμης Κοινωνία

21:0027/10

Κυμπουρόπουλος: Ξεχωριστό γραφείο συνταγογράφησης στα νοσοκομεία Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Επιστήμη

20:5027/10

Κορωνοϊός: Αρνητικοί σε τεστ Πέτσας και Γεραπετρίτης Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:4027/10

Μακρόν για Ερντογάν: Ζητεί κυρώσεις κατά της Τουρκίας στην επόμενη Σύνοδο Διεθνή

20:4027/10

Κορωνοϊός: Απολυμάνσεις στα σχολεία Ωραιοκάστρου Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

20:3027/10

Διπλωματικές πηγές: Ικανοποίηση από την επίσκεψη Λαβρόφ στην Αθήνα Πολιτική

20:2027/10

Δ. Σαλτιέλ: Η ΠτΔ αναγνωρίζει το παρελθόν και την ιστορία των Εβραίων (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

20:1627/10

Αθήνα: Ο ένας πάνω στον άλλο στο μετρό (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

20:1027/10

Συναγερμός στη Βουλή: Rapid test σε όλες τις επαφές της Κεραμέως Πολιτική

20:0027/10

Νοτοπούλου: Στις 28 του μήνα κολλάει ο κορωνοϊός και στις 26 όχι; Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

19:5027/10

Σιμόπουλος- Δαρδαμανέλης: Συζήτηση για τα ανταλλάξιμα κτήματα στην Καλαμαριά Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

19:4027/10

Κεντρική Μακεδονία: 12 συλλήψεις και 892 παραβάσεις ΚΟΚ σε 24 ώρες Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

19:3027/10

Κορωνοϊός: Αναστέλλεται η λειτουργία του Καυτανζογλείου λόγω κρούσματος Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

19:2027/10

Γερμανία – Αλτμάιερ: Πιθανό να ξεπεράσουμε τα 20.000 κρούσματα την ημέρα Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

19:1727/10

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη – Αγοραστού για τους πληγέντες του «Ιανού» Ελλάδα ,Πολιτική

19:1027/10

Ξεκινά το 7ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Επιστήμη

19:0027/10

Έπεσε από ελικόπτερο σε ύψος 40 μέτρων χωρίς αλεξίπτωτο (VIDEO) Διάφορα

18:5727/10

Παρίσι: Δεν βρέθηκε βόμβα στην Αψίδα του Θριάμβου Διεθνή ,ΕΕ ,Κοινωνία

18:5027/10

Γιατί η ελληνική σημαία είναι κυανόλευκη Ελλάδα

18:4127/10

Μαγιορκίνης: Οι ενδείξεις μιλάνε για επιθετική αύξηση προ των πυλών (VIDEO) Ελλάδα ,Κορωνοϊός

18:3827/10

Θεσσαλονίκη: Στο Εβραϊκό Μουσείο η ΠτΔ (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

18:3427/10

Γ.Καββαθάς: «Υποψήφιο» για πτώχευση το 81% των επιχειρήσεων με υποχρεώσεις Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Οικονομία

18:3427/10

Τσιόδρας: Είναι η ώρα της συνείδησης – Μοναδική μας επιλογή η μάσκα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:3327/10

Κορωνοϊός: Ανεβαίνουν στο «κόκκινο» Ιωάννινα και Σέρρες Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:3027/10

Ρωσία: Ανακοινώθηκαν 16.550 νέα κρούσματα – Κλείνουν άμεσα μπαρ και εστιατόρια Διεθνή ,Κορωνοϊός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ