Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο λόγω Μπαντέρας

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο λόγω Μπαντέρας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα, Σάββατο 3 Ιουλίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας με τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«1. Το Σάββατο 03/07/2021 και κατά τις ώρες 11:00 έως 17:00 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Νίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Τσιμισκή, Παύλου Μελά, τη Λεωφόρο Νίκης και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

2. Από ώρα 21:00 της Παρασκευής 02/07/2021 έως ώρα 20:00 του Σαββάτου 03/07/2021 δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Εθνικής Αμύνης (εκατέρωθεν) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λεωφόρο Νίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ